Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πέθανε ο πατέρας των Αντετοκούνμπο


Σοκ για την οικογένεια Αντετοκούνμπο, "έφυγε" σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς ο πατέρας των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο...




Το απόλυτο σοκ. Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, έφυγε από την ζωή στο σπίτι του στις ΗΠΑ. Ήταν μόλις 54 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπέστη ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι τις Παρασκευής (29/9) ώρα Αμερικής. Η θλίψη είναι τεράστια για την οικογένεια, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο αφήνει πίσω του την σύζυγό του Βερόνικα, καθώς και τα παιδιά του, Θανάση, Γιάννη, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο είχε παρουσιάσει στο παρελθόν πρόβλημα υγείας σχετιζόμενο με την καρδιά του. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", με έντονους πόνους στο στήθος. Δεν είναι δυνατόν βέβαια να γνωρίζει κάποιος αυτή τη στιγμή αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με τον θάνατό του.


Το μήνυμα των Milwaukee Bucks

"Η οικογένεια των Milwaukee Bucks είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Ολη η ομάδα, οι συμπαίκτες και οι προπονητές είναι εδώ για να στηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κομμάτι των Bucks και θα μας λείψει πολύ. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του."

Πηγή: Sport24.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs