Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας Βρετανός στραγγάλισε τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια βίαιης ερωτικής πράξης


Είκοσι χρόνια φυλάκισης θα είναι η πιθανή τιμωρία ενός Βρεατνού που στραγγάλισε τη γυναίκα του! 

Ο 52χρονος...
Warren Lyttle συνελήφθη πέρυσι τον Ιανουάριο, όταν ομολόγησε ότι σκότωσε τη 49χρονη σύζυγό του Lisa, στο σπίτι τους στην Κόστα ντε Λα Κάλμα της Μαγιόρκα. 




Όπως είπε στους αστυνομικούς, την στραγγάλισε κατά τη διάρκεια σεχουαλικού σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού. Ωστόσο, άμεσα ξεκίνησε έρευνα για το ενδεχόμενο η δολοφονία να ήταν προμελετημένη

Ισπανοί εισαγγελείς επιβεβαίωσαν ότι χειρίζονται την υπόθεση του θανάτου της 49χρονης ως δολοφονίας βάσει του κατηγορητηρίου και ο 52χρονος αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι δεν πιστεύουν την εκδοχή των γεγονότων που περιγράφει ο δράστης στην ομολογία του και θεωρούν ότι την στραγγάλισε με το καλώδιο του τηλεφώνου σε αιφνιδιαστική επίθεση, χωρίς να της αφήσει περιθώριο αντίδρασης. 

Το θύμα, που ζούσε στο Λονδίνο, ταξίδευε συχνά στη Μαγιόρκα για να περάσει χρόνο με τον σύζυγό της που ζούσε εκεί, πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες, στις 23 Ιανουαρίου 2016.

Ο σύζυγος ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία λόγω στραγγαλισμού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs