Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μυστήριο με απώλεια μαχητικού στις ΗΠΑ: H USAF δεν αποκαλύπτει τον τύπο του - Το πρώτο δυστύχημα με F-35;


Μυστήριο με την απώλεια αεροσκάφους στις ΗΠΑ το οποίο πετούσε σε εκπαιδευτική πτήση με αποτέλεσμα...
να σκοτωθεί ο πιλότος του. Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Τρίτη αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα στην περιοχή ασκήσεων της Νεβάδα κοντά στην ΑΒ Nellis, αλλά και στην περίφημη Area 51.




Νεκρός είναι ο χειριστής του αεροσκάφους αντισμήναρχος Eric Schultz (φωτο πρώτης σελίδας) ο οποίος ήταν και ο 28ος κατά σειρά πιλότος της USAF που πέταξε το F-35.

Το γεγονός ότι η αμερικανική Αεροπορία δεν αναφέρει τίποτα για τον τύπο του αεροσκάφους, λέγοντας πως πρόκειται για διαβαθμισμένη πληροφορία προφανώς προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά.

Πολλοί αφήνουν υποψίες ότι πρόκειται για το πρώτο δυστύχημα αεροσκάφους F-35, αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με το γενικότερο πρόγραμμα του αεροσκάφους δεν αποκαλύπτουν τον τύπο.

Το ακόμη πιο περίεργο γεγονός είναι ότι και σύμφωνα με δημοσιεύματα το αεροσκάφος με το οποίο σκοτώθηκε ο Αμερικανός αντισμήναρχος ανήκε στην Διοίκηση της Air Force Materiel Command η οποία είναι ουσιαστικά η Διοίκηση Τακτικών Μεταφορών της USAF. Με άλλα λόγια είναι πολύ δύσκολο αεροσκάφος F-35 να είχε μεταβιβαστεί στην συγκεκριμένη Διοίκηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs