Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Θρίλερ στην Ικαρία: Τον σκότωσε σε χωράφι – H δολοφονική ενέδρα και το μαχαίρωμα μέχρι θανάτου


Η δολοφονία σοκάρει την Ικαρία. Δράστης και θύμα ήταν γνωστοί στο χωριό Λαψαχάδες, πάνω από...
το Γυαλισκάρι. Κανείς δεν φανταζόταν τα όσα θα συνέβαιναν.




Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς η υπόθεση ανθρωποκτονίας 69χρονου κατοίκου του νησιού, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη ένας 68χρονος συγχωριανός του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, χθες το μεσημέρι σε αγροτική τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή Λαψαχάδες στην Ικαρία, πάνω από το Γυαλισκάρι, ο 68χρονος επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι τον 69χρονο συγχωριανό του, κατά πάσα πιθανότητα για οικονομικές διαφορές. Δράστης και θύμα ήταν γνωστό πως είχαν προσωπικές διαφορές αλλά κανένας δεν περίμενε την τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος έστησε δολοφονική ενέδρα στο θύμα του και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Να φτάσει δηλαδή ο 69χρονος στο χωράφι τη στιγμή που δεν θα υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Αυτό έγινε χθες το μεσημέρι. Ο δράστης του εγκλήματος επιτέθηκε και ο άτυχος άντρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε στο σπίτι του, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη του. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs