Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Δανία: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της δημοσιογράφου- Δέχτηκε 15 μαχαιριές, την διαμέλισαν με πριονωτό μαχαίρι


Νέα φρικιαστικά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για τον θάνατο της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, της οποίας το ακέφαλο πτώμα...
βρέθηκε τον Αύγουστο στο λιμάνι της Κοπεγχάγης.




Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία το σώμα της άτυχης δημοσιογράφου έφερε 15 μαχαιριές.



Η δημοσιογράφος

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές τα τραύματα αυτά πιθανόν να έγιναν την ώρα του θανάτου ή λίγο μετά. Ακόμη μία ανατριχιαστική αποκάλυψη είναι πως ο δράστης αφαίρεσε το κεφάλι, τα δύο χέρια και τα δύο πόδια από το πτώμα της με ένα πριονωτό μαχαίρι. 


Έρευνες στο λιμάνι της Κοπεγχάγης

Τα νέα στοιχεία είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη, με τον εκατομμυριούχο εφευρέτη του υποβρυχίου ακόμη να αρνείται ότι σκότωσε την Κίμ Βαλ, παρόλο που παραδέχεται πως η δημοσιογράφος ξεψύχησε επειδή τραυματίστηκε στο κεφάλι από την καταπακτή με αποτέλεσμα εκείνος να πετάξει το πτώμα της στην θάλασσα επειδή ήταν σε κατάσταση σοκ.


Να σημειωθεί πως το DNA του Πέτερ Μάντσεν έχει βρεθεί στο πτώμα, ενώ στον υπολογιστή του είχε βρεθεί υλικό που δείχνει γυναίκες να βασανίζονται και να δολοφονούνται. Από την πλευρά του εκείνος υποστηρίζει πως δεν ήταν ο μόνος που είχε πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή, που βρίσκεται στο χώρο δουλειάς του, και πως το υλικό αυτό δεν είναι δικό του.


O Πέτερ Μάντσεν με ένα από τα υποβρύχιά του

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs