Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ασπασία Διονυσάτου: Ποια ήταν η μητέρα που κατέσφαξε τη 17χρονη στο Μαρκόπουλο


Ποια ήταν η μητέρα της 17χρονης από το Μαρκόπουλο, Ασπασία Διονυσάτου;

Δεν χωράει ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο ...
στην περιοχή του Μαρκόπουλου.




Τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, η 51χρονη Ασπασία Διονυσάτου, πρώην αεροσυνοδός, έπασχε από μανία καταδίωξης. Υπεραγαπούσε την κόρη της και ανησυχούσε για το μέλλον της.

«Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Αυτά ήταν μερικά από τα τραγικά λόγια που έχει πει η μητέρα της ανήλικης στον 53χρονο σύζυγό της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγικός πατέρας.

Ο 53χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η δολοφόνος και αυτόχειρας σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή το τελευταίο διάστημα και πως ήταν σοβαρά άρρωστη.

«Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις, που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Μετά έλεγε ότι είμαι και εγώ άρρωστος», είπε ο χαροκαμένος πατέρας. «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τον θάνατό μας».

Ο τραγικός σύζυγος και πατέρας ανέφερε επίσης ότι λίγο πριν από την τραγωδία, η σύζυγός του φαίνεται να μην ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή της όπως θα έπρεπε.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε χαρακτηριστικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs