Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

18χρονη αναστάτωσε άπαντες με καυτό σορτσάκι σε talent show - Φανατικός θαυμαστής ο … πατέρας! (φωτό, βίντεο)


Η νεαρή αναστάτωσε το «Κροατία Έχεις Ταλέντο» κάνοντας twerking με καυτό σορτσάκι. Θερμός υποστηρικτής της ανάμεσα στο κοινό ο πατέρας της…





Το τηλεοπτικό κοινό του «Κροατία Έχεις Ταλέντο» δίχασε με την εμφάνισή της η 18χρονη Sara Seifert από την πόλη Βούκοβαρ. 

Κι αυτό γιατί το ταλέντο που επέλεξε να παρουσιάσει στους κριτές της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν το αμφιλεγόμενο twerking, επιλέγοντας μάλιστα μια ιδιαίτερα προκλητική χορογραφία την οποία εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του περήφανου μπαμπά της.



Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η νεαρή εμφανίζεται στη σκηνή με μια λευκή περούκα, ένα σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο και κάθεται αρχικά σε ένα πιάνο, σαν να ετοιμάζεται να παίξει ένα κομμάτι κλασικής μουσικής. Στη συνέχεια βέβαια, αυτό που κινείται δεν είναι τα πλήκτρα αλλά οι καλοσχηματισμένοι γλουτοί της νεαρής κοπέλας κάτι που προκαλεί τον... ενθουσιασμό κάποιων κριτών και την έκδηλη αμηχανία κάποιων άλλων. 



Ακολουθεί ένα άκρως προκλητικό σόου, το οποίο - σε συνδυασμό με την εικόνα του πατέρα της 18χρονης να την χειροκροτεί θερμά - προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κροατικά social media. 
H αντίδραση του κοινού αλλά και των κριτών, κάποιοι από τους οποίους δεν είδαν με καλό μάτι την προκλητικότητα της νεαρής, εξέπληξε την ίδια αλλά και τον μπαμπά της, που στήριζε πάντα το πάθος της για τον χορό.  

«Το twerking δεν είναι καθόλου εύκολο και θα ήθελα να αναγνωριστεί τουλάχιστον η προσπάθειά μου», δήλωσε αργότερα η 18χρονη. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs