Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ισπανικά μέσα εκθειάζουν το Δ.Νικολάου - «Ο 19χρονος που καλείται να ανακόψει τον Λ.Μέσι»


Η κορυφαία μαδριλένικη εφημερίδα, η AS, πλέκει το εγκώμιο του Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος ...
απόψε στο «Καμπ Νου» αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα καριέρας του: να... φρενάρει τον Λιονέλ Μέσι.




«Ο 19χρονος Δημήτρης Νικολάου (13/8/1998), πρόκειται να εκπληρώσει ένα όνειρο. Ο Τάκης Λεμονής παραδέχτηκε, ότι θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής στην αντιμετώπιση του Μέσι», τονίζεται αρχικά με τον αρθρογράφο να χαρακτηρίζει τον νεαρό αμυντικό «κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρεται πως σύντομα θα ακολουθήσει τα βήματα του φίλου του, Παναγιώτη Ρέτσου, που αυτό το καλοκαίρι μεταπήδησε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν για 22.000.000 ευρώ.

«Ο Νικολάου είναι κληρονόμος μιας ισχυρής παράδοσης αμυντικών στην Ελλάδα», λέει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Ζουάν Χιμένεθ, που στη συνέχεια φέρνει τα παραδείγματα των Δέλλα, Παπασταθόπουλου.

Μάλιστα στην AS μίλησε και ο Νικολάου, ο οποίος είπε: «Πριν από μερικούς μήνες δεν μπορούσα να ονειρευτώ ότι θα παίξω κόντρα στους Μέσι, Σουάρες ή Ράκιτιτς. Αν έχω την ευκαιρία να παίξω σήμερα στο "Καμπ Νου", θα είναι κάτι αξέχαστο».
Πηγή: gazzetta.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs