Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Οδύνη για 21χρονο Χρήστο, Πάτρα: Σκοτώθηκε μπροστά στους γονείς του ενώ μάζευε…


Με ένα μεγάλο «γιατί» και δάκρυα στο πρόσωπό τους, από νωρίς συγγενείς και φίλοι έφθαναν στον νέο Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα Πατρών...
, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Χρήστο Χολιαστό που έπεσε νεκρός από ηλεκτροπληξία ενώ μάζευε καρύδια.




Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Μεγάλος ο θρήνος στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και των Καλαβρύτων, καθώς και την Πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, για τον τραγικό και άδοξο χαμό του νεαρού, ο οποίος κατάγεται από το Μάνεσι Καλαβρύτων και διέμενε με την οικογένειά του στην Πάτρα.

Βρήκε το θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας, μπροστά στα μάτια του πατέρα και του δίδυμου αδελφού του, όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης, ενώ μάζευε καρύδια στο χωριό του.

Ο νεαρός Χρήστος, φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, χρησιμοποιούσε για ράβδισμα των δέντρων μία μεταλλική ράβδο και σε μία του κίνηση αυτή ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου διακομίστηκε, ο 22χρονος κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η μητέρα του, εκπαιδευτικός, και ο πατέρας του Φωκίωνας Χολιαστός, πρώην Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Πάτρας και πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου.

Aπαρηγόρητος ο δίδυμος αδελφός του Γιώργος, η μεγαλύτερη αδελφή του, καθώς και φίλοι του, οι οποίοι μετά την τραγική είδηση γράφουν μηνύματα στη σελίδα του στο facebook, αποχαιρετώντας τον και ευχόμενοι «καλό ταξίδι».

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας, που διενήργησε σήμερα η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, αιτία θανάτου ήταν η ηλεκτροπληξία η οποία προκάλεσε εκτεταμένες βλάβες στον νεαρό.

Η ταφή έγινε στον στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών, ενώ επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν υπέρ της Ιεράς Μονής του Γηροκομείου Πατρών

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs