Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Θρίλερ για το 3χρονο παιδί του Καλαντζάκη: Ποιος θα πάρει την επιμέλεια


Ποιος θα πάρει την επιμέλεια του 3χρονου παιδιού του δολοφονηθέντα γιατρού Χριστόδουλου Καλαντζάκη...
;




Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων για την επιμέλεια του 3χρονου παιδιού του άτυχου καρδιολόγου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του εραστή της συζύγου του στη μέση του δρόμου προς Σητεία.

Το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων επρόκειτο να εκδικαστεί το πρωί της Παρασκευής στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου, αλλά λόγω απουσίας της μητέρας της 38χρονης συζύγου του γιατρού, τελικά η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

Το σχετικό αίτημα έχει υποβάλει στις ελληνικές αρχές η μητέρα της 38χρονης γυναίκας που ζει μόνιμα στη Σητεία.

Μέχρι να οριστικοποιηθεί το ζήτημα, το παιδί θα παραμείνει με τη γιαγιά του, από την πλευρά της μητέρας του, αφού η ίδια έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία του συζύγου της.

Σημειώνεται ότι οι συγγενείς του άτυχου καρδιολόγου δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την επιμέλεια του παιδιού.

Μια εύλογη εξέλιξη, καθώς οι σχέσεις τους είχαν κλονιστεί μετά την απόφασή του να παντρευτεί τη νεαρή Βουλγάρα, που για ένα διάστημα είχε γραμματέα στο ιατρείο του.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη Βουλγάρα προφυλακίστηκε προχθές, μια εξέλιξη που δεν αποφεύχθηκε από το γεγονός ότι ένα τρίχρονο αγοράκι από τη μια μέρα στην άλλη έμεινε χωρίς τους γονείς του.

Ο πατέρας νεκρός και η μητέρα προφυλακισμένη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργού της δολοφονίας του.

Όσο και αν προσπάθησε, ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ομοεθνής και εραστής της, να τη γλυτώσει από τη φυλακή παίρνοντας πάνω του όλες τις ευθύνες, δεν τα κατάφερε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs