Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Επαμεινώνδας Βρακατσέλης: Πέθανε ο γνωστός Εισαγγελέας. Πώς έπεσε από τον 4ο όροφο


Έπεσε από τον 4ο όροφο στο κενό – Σήμερα έγινε η ταφή του στην Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Σοκ και πένθος στο...
χώρο της δικαιοσύνης έχει προκαλέσει ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη.
Σύμφωνα με το vrilissianews.gr, ο γνωστός εισαγγελικός λειτουργός έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου έμενε με την οικογένειά του, στα Βριλήσσια, νωρίς το πρωί Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου.

Σε δυστύχημα και όχι σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη ο οποίος είχε χειριστεί τις πολύκροτες υποθέσεις Τσοχατζόπουλου και Φιλόπουλου.

Ο 63χρονος Εισαγγελέας Επαμεινώνδας Βρακατσέλης έκανε κάποιες εργασίες στο διαμέρισμά του. Ήταν ανεβασμένος σε μια καρέκλα και έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφο, όπως έδειξε η έρευνα της αστυνομίας.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια για να κρεμάσει μία κουρτίνα στο σπίτι του, η καρέκλα όμως έφυγε με αποτέλεσμα να εκσφενδονισθεί ο εισαγγελέας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου και να κάνει βουτιά στο κενό, που είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε, μεταξύ άλλων, ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007 αλλά και με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα γίνεται η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Google+ Followers