Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Εξαφάνιση 47χρονης Βάιας: Τα κενά στην υπόθεση προσπαθεί να καλύψει η αστυνομία


Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πέρασαν χθες ο σύζυγος, η μητέρα και η...
αδερφή της 47χρονης Βάιας Οικονόμου που αγνοείται για 14η ημέρα. 




Συναγερμός στο «Έλενα Βενιζέλου»: Φόβοι ότι το βακτήριο χολέρας πέρασε από το υπόγειο και σε άλλους χώρουςΣχετικα5 άρθρα

Οι συγγενείς της καθηγήτριας μαθηματικών έμειναν αρκετές ώρες στο τμήμα που ερευνά την εξαφάνιση της Βάιας Οικονόμου απαντώντας τις επίμονες και αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει άλλωστε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να καλύψει όσα περισσότερα κενά υπάρχουν στην υπόθεση πριν καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. 

Οι συγγενείς ρωτήθηκαν για τη συμπεριφορά της 47χρονης τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνισή της αλλά και για πιθανούς λόγους που θα την έκαναν να φύγει οικειοθελώς από το σπίτι της.

«Υπήρξαν πολύωρες καταθέσεις της μητέρας, της αδερφής και του συζύγου της αδερφής της αγνοούμενης. Έκαναν συνεχείς ερωτήσεις στους οικείους της ανθρώπους πού θα ήταν δυνατόν να έχει πάει η 47χρονη γυναίκα σε περίπτωση που θα μπορούσε να είχε φύγει οικειοθελώς, εάν τον τελευταίο καιρό είχε κάποια διαφοροποίηση η συμπεριφορά της και ποιος θα μπορούσε με μια δημόσια έκκλησή του να την κάνει να εμφανιστεί εάν είναι καλά. Δηλαδή, είναι φανερό ότι οι αστυνομικές αρχές θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της οικειοθελούς εξαφάνισης πριν προχωρήσουν αλλού.

Οι συγγενείς της δηλώνουν ότι θέλουν να βρεθεί ο άνθρωπός τους γρήγορα και να είναι καλά. Υπεραγαπούσε το παιδί της και αυτός είναι ένας λόγος που τους κάνει να πιστεύουν ότι η γυναίκα αυτή δεν θα εξαφανιζόταν οικειοθελώς ή δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της» λέει στο protothema.gr ο κ. Σταύρος Γεωργίου, ο δικηγόρος τον οποίο είχε επισκεφθεί η Βάια Οικονόμου λίγο καιρό πριν εξαφανισθεί.

Ένα θέμα που απασχολούσε την 47χρονη ήταν η δικαστική διαμάχη που είχε με τον σύζυγό της και πολλές φορές αναρωτιόταν στους δικούς της ανθρώπους πώς την υπόθεσή της, δίκαζαν τα Δικαστήρια Τρικάλων και όχι της Θεσσαλονίκης αφού μέχρι να χωρίσουν με τον σύζυγό της έμεναν εκεί ενώ και η ίδια μέχρι και την εξαφάνισή της ζούσε στη συμπρωτεύουσα. 

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που έχει δώσει στην αστυνομία ο δικηγόρος κ. Γεωργίου στον οποίο είχε απευθυνθεί η Βάια Οικονόμου λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί.

«Σύμφωνα με τα όσα μου είχε πει η ίδια η 47χρονη γυναίκα, τότε που με είχε επισκεφθεί στο γραφείο, μου είχε εκφράσει κάποιους φόβους ότι δεν ήταν καλή η ζωή της μέσα στο γάμο, πραγματικά περιστατικά από την αντιδικία με τον πρώην σύζυγό της, πολλούς προβληματισμούς που είχε γύρω από το παιδί της. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο τελευταία χρόνια η γυναίκα αυτή είχε βασανιστεί πολύ με το θέμα του παιδιού γιατί επιθυμούσε να έχει μαζί της την κόρη της και έδινε τη δική της μάχη» λέει στο protothema.gr o κ. Σταύρος Γεωργίου

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs