Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

7 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ αντιγράφει την Νταϊάνα, σε όλα [εικόνες]


Μπορεί εδώ και 1,5 χρόνο, από τότε δηλαδή που γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι, όλοι να συγκρίνουν...
την Μέγκαν Μαρκλ με την δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, οι ομοιότητες που έχει η ηθοποιός με την πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι σαφώς πολλές περισσότερες. 




Οχι, τυχαίο. Η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ έχει παραδεχθεί ότι ως παιδί έβλεπε αδιάκοπα σε βίντεο το γάμο της Νταϊάνα. Μεγάλη της θαυμάστρια, φαίνεται λοιπόν ότι απλά αντέγραψε τα πάντα από εκείνη. 

Η Αντονία Χόιλ συνοψίζει για τη Daily Mail τις ομοιότητες μεταξύ των δύο κυρίων, παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες ως τεκμήριο. 


Σημάδι πνευματικότητας 


Και οι δυο γυναίκες δεν δίστασαν να υιοθετήσουν έθιμα άλλων πολιτισμών. Η Νταϊάνα, στην περιοδεία της με τον πρίγκιπα Κάρολο στην Ινδία το 1992 ζωγράφισε μια κόκκινη κουκκίδα στο μέτωπό της, σαν αυτές των ινδουιστών. Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε κάτι ανάλογο τον Ιανουάριο, σε ταξίδι της στο Δελχί και στη Βομβάη. 


Φιλανθρωπίες 


Η Μέγκαν Μαρκλ είναι εμφανίσιμη ωστόσο αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει στην καρδιά του πρίγκιπα Χάρι ήταν ο αλτρουισμός της. Η μητέρα του είχε ταχθεί στην ανάδειξη του φιλανθρωπικού έργου και σίγουρα, αυτή η πλευρά της ηθοποιού, συγκίνησε τον πρίγκιπα. Από τις εκστρατείες της για την εξάλειψη του στιγματισμού όσων έχουν AID'S ως το τελευταίο έργο της για την εξάλειψη των ναρκών, η Νταϊάνα δήλωνε: «Τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένη από το να προσπαθώ να βοηθήσω τους πιο ευάλωτους στην κοινωνία».

Το εκπληκτικό είναι ότι ήταν η Νταϊάνα που ενέπνευσε την Μέγκαν Μαρκλ να ασχοληθεί με τις φιλανθρωπίες. Μητέρα παιδική της φίλης έχει αποκαλύψει ότι η Μέγκαν άρχισε να συλλέγει παιχνίδια για να δοθούν σε παιδιά που δεν έχουν, όταν ήταν παιδί ακόμη, αφού είχε άκουσε όλα όσα υποστήριζε η Νταϊάνα. 


Στιλ


Το στιλ κρίνεται στη λεπτομέρεια και αυτό το γνώριζε καλά και η Νταϊάνα αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ. 

Η Νταϊάνα λάτρευε το μακρύ καμηλό παλτό της, τα καφέ loafers της και το αγαπημένο της ρολόι Cartier. Τρία κομμάτια που εδώ και πολλά χρόνια δεν αποχωρίζεται και η Μέγκαν Μαρκλ. 

Δεν βγάζει από πάνω της το παλτό Manuela της Max Mara ‘Manuela’, λατρεύει τα καφέ loafers ενώ πρόσφατα απέκτησε ένα Cartier French Tank. Ιδιο με αυτό της Νταϊάνα. 


Είναι ονειροπόλες 

Παρά το ότι παντρεύτηκε έναν άνδρα που υποψιαζόταν ότι ήταν ερωτευμένος με κάποια άλλη, η Νταϊάνα, για χρόνια, δεν ήθελε να χωρίσει από τον Κάρολο, λέγοντας: «Νομίζω ότι όπως σε κάθε γάμο, ειδικά όταν κάποιος είναι παιδί χωρισμένων γονιών, όπως εγώ, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσει». 

Την ίδια ιδεαλιστική άποψη για την παντοτινή αγάπη φαίνεται να έχει και η Μέγκαν Μαρκλ, της οποίας οι γονείς είναι επίσης χωρισμένοι. 

Μια ρομαντική που παραδέχθηκε ότι οδηγείται από την καρδιά της και όχι από το κεφάλι της, το ιδεαλιστικό όραμα της Νταϊάνα για διαρκή αγάπη είναι ότι η Meghan - των οποίων οι γονείς είναι επίσης διαζευγμένοι και που διαζευγμένος τον εαυτό της το 2013 - μοιάζει να μοιράζεται.

Η μητέρα του φίλου της, Σόνια Αρδάκανι, θυμάται ότι ο Meghan είναι «εμμονή» με την παρακολούθηση των βιντεοσκοπημένων βιντεοπαιχνιδιών του γάμου της Νταϊάνα ως παιδί. Όταν μιλάμε για τη σχέση της με τον Harry για πρώτη φορά πρόσφατα, ο Meghan πρόσθεσε: «Προσωπικά, μου αρέσει μια μεγάλη ιστορία αγάπης».



Αγάπη για τα τζιν 


Η ντουλάπη της Νταϊάνα ήταν γεμάτη από τζιν και φαρδιά λευκά πουκάμισα. Το ίδιο στιλ φαίνεται να έχει και η Μέγκαν Μαρκλ... 



Απαραίτητο αξεσουάρ το καπέλο 


Η Νταϊάνα φορούσε συχνά καπέλα για να προστατεύεται από τους παπαράτσι κάνοντας ένα πολύτιμο αξεσουάρ μόδας. Η Μέγκαν Μαρκλ απλά ακολουθεί το παράδειγμά της. 



Εντυπωσιακά ντυσίματα 


Οταν πρόκειται για κάποια βραδινή έξοδο, η Μέγκαν Μαρκλ είναι τόσο λαμπερή όσο ήταν και η Νταϊάνα. 



Πόζα γιόγκα 


Η Νταϊανα ήταν γνωση για την αγάπη της στη γυμναστική. Συχνά έκανε τζόκινγκ έξω από το παλάτι ενώ καθημερινά σχεδόν, πήγαινε γυμναστήριο. Επίσης έκανε γιόγκα, την οποία η Μέγκαν Μαρκλ λατρεύει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs