Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Με κοριούς και θερμικές κάμερες έγινε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη


Η αστυνομία γνώριζε εδώ και καιρό τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και σχεδίαζε με κάθε λεπτομέρεια...
την επιχείρηση απελευθέρωσής του. 




Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν κοριοί προκειμένου να ξεκινήσει η παρακολούθηση όσων είχαν εμπλοκή στην απαγωγή. Στη συνέχεια οι δράστες οδήγησαν -χωρίς να το γνωρίζουν βέβαια- τους αστυνομικούς στη μάντρα των αυτοκινήτων, όπου είχαν φυλακίσει τον επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια «παγίδευσαν» την περιοχή με μικροκάμερες προκειμένου να παρακολουθούν ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από τη μάντρα αυτοκινήτων. Μόλις ήταν έτοιμο το σχέδιο επέμβασης της αστυνομίας, τότε χρησιμοποιήθηκαν και θερμικές κάμερες. Οι αστυνομικοί ήθελαν να βρίσκονται όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα στο χώροι, ώστε να προχωρήσουν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη. 

Σήμερα τα ξημερώματα και μόλις οι αστυνομικοί είδαν μέσω θερμικών καμερών ότι τα δύο άτομα που είχαν μείνει στη μάντρα αυτοκινήτων ξάπλωσαν, τότε πραγματοποίησαν την επιχείρηση. Επιασαν ουσιαστικά τους απαγωγείς στον ύπνο. Οι δράστες δεν προέβαλαν καμία αντίσταση και συνελλήφθησαν. Οι αστυνομικόι εντόπισαν και οπλισμό στοπ χώρο.


Ποιοι είναι οι δράστες που κρύβονται πίσω από την απαγωγή 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες; που βρίσκονται πίσω από την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη είναι και ποινικοί, αλλά άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν εργαστεί στο παρελθόν σε επιχείρηση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs