Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Στο εργοστάσιό του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης -Αγνώριστος αλλά χαμογελαστός


Έχοντας περάσει την πρώτη του νύχτα, ύστερα από έξι μήνες, στο σπίτι του, παρέα με την οικογένειά του...
, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το εργοστάσιό του. 




Αδυνατισμένος και καταβεβλημένος μεν, με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του δε, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μαζί με συνεργάτες του αναχώρησε από το σπίτι του για το εργοστάσιο σήμερα το πρωί. Καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, και μάλιστα κατέβασε το τζάμι και μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. «Γεια σας, παιδιά» είπε, δείχνοντας ασφαλής και ευτυχισμένος κοντά στην οικογένειά του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Λεμπιδάκης βρισκόταν στο εργοστάσιό του, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, όπου τον περίμεναν στην είσοδο εργαζόμενοι και συνεργάτες του επί χρόνια. Μόλις τον είδαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. 

Ο επιχειρηματίας μίλησε ξανά στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ. «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου», είπε συγκινημένος. 

Εξίσου συγκινημένος και ο πατέρας του επιχειρηματία, έβλεπε ξανά τον γιο του στα παλιά λημέρια. 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι ήταν εκείνο που τον δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της 6μηνης ομηρίας του, απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό...».







Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs