Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Αυτός μου φέρθηκε καλά, μην του κάνετε κακό»


Συγκλονίζουν οι περιγραφές του Μιχάλη Λεμπιδάκη για τα όσα πέρασε στα χέρια των κακοποιών.

Στο σπίτι του επέστρεψε μετά από έξι μήνες ...
ομηρείας ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος κατέθεσε στις αρχές για την περιπέτειά του.




Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive, o επιχειρηματίας, ερωτηθείς εάν δεχόταν σωματική βία, απάντησε αρνητικά αλλά φέρεται να εξομολογήθηκε σε έναν αστυνομικό ότι απέκτησε ιδιαίτερη σχέση με τον τελευταίο του φρουρό.

«Αυτός μου φέρθηκε καλά… Μην του κάνετε κακό» φέρεται να είπε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος, αλλά ελεύθερος πια ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απολαμβάνει την αγκαλιά της οικογένειας του στο σπίτι του στα Καλέσα Ηρακλείου.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του, απολαμβάνοντας πλέον την ελευθερία του μετά την πολύμηνη απαγωγή του από τις 30 Μαρτίου.

Ο κ. Λεμπιδάκης βρισκόταν μέχρι εκείνη την ώρα στο χώρο της σχολής αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο, όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά την απελευθέρωση του, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό της σχολής, αλλά και να έχει τη φροντίδα των ψυχολόγων της αστυνομίας, σύμφωμα με το cretapost.gr.

Εκεί ο απαχθείς έδωσε μία πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, περιγράφοντας όλα όσα έζησε στα χέρια των απαγωγέων του, ενώ συναντήθηκε και με πρόσωπα της οικογένειας του, τα οποία έσπευσαν να τον συναντήσουν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs