Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: Γυναίκα κατηγορείται πως βίασε εννέα παιδιά από την οικογένεια της (φωτό)


Μια απίστευτη ιστορία είδε τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά μια γυναίκα στο Άρκανσας που κατηγορείται για το βιασμό εννέα παιδιών που βρίσκονται...
στην οικογένεια της ενώ η αστυνομία ερευνά και άλλες υποθέσεις στις οποίες μπορεί να βρίσκεται εμπλεκόμενη.
Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών Μέσων, η Βερόνικα Μπλέικ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, μετά από καταγγελία που έφτασε στους αρμοδίους για την εμπλοκή της γυναίκας σε τρεις βιασμούς ανηλίκων μέχρι τον Ιούλιο του 2017.

Όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής εισαγγελέας της περιοχής, από τις μέχρι στιγμής έρευνες, προέκυψε ότι η Βερόνικα Μπλέικ έχει βιάσει τουλάχιστον εννέα παιδιά, συγγενείς της.

Μέχρι στιγμής της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για έξι βιασμούς, επτά περιπτώσεις που αφορούν υλικό παιδικής πορνογραφίας και μία περίπτωση σεξουαλικής απάτης με ανήλικο.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τις αμερικανικές αρχές, ενώ ο δικαστής όρισε το ποσό των 100.000 δολαρίων ως εγγύηση για να μείνει ελεύθερη.

Η ηλικία των θυμάτων δεν δημοσιοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές, διευκρινίστηκε ωστόσο, ότι είναι κάτω των 18 ετών.

Η μητέρα της Βερόνικα Μπλέικ, μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το δικαστικό μέγαρο στο Άρκανσας, υποστήριξε ότι είναι όλα ψέματα και πως οι κατηγορίες εναντίον της κόρης της δεν ευσταθούν.

Google+ Followers