Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Σκούρα για Αρχές: Ποιες οι νέες πιάτσες στην Αθήνα από Ελληνίδες νοικοκυρές και φοιτήτριες


Ποιες οι νέες πιάτσες στην Αθήνα από Ελληνίδες νοικοκυρές και φοιτήτριες;

Πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ. δημιουργεί η ολοένα αυξανόμενη π@ρνεία σε...
διάφορα σημεία της Αττικής, σε σημεία υπεράνω υποψίας και εκτός των “παραδοσιακών” δρόμων του κέντρου ή της παραλιακής.




Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα περιοχής της Κηφισιάς, όπου σχεδόν κάθε βράδυ Ελληνίδες “νοικοκυρές” κατεβαίνουν και ψαρεύουν πελάτες σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Γυναίκες με παιδιά και άνεργες, συνήθως χωρισμένες, βγάζουν το μεροκάματο στο πεζοδρόμιο προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες μέσα στα οχήματα των πελατών ή σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Το ίδιο σκηνικό παρατηρείται τους τελευταίους μήνες και στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης, όπου νεαρή κοπέλα με εντυπωσιακές αναλογίες (Αλβανικής καταγωγής) προσφέρει υπηρεσίες σε πελάτες με κόστος που ξεκινάει από 50 ευρώ για μια συνεύρεση μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ το κασέ σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν, ανεβαίνει έως 150 ευρώ για συνοδεία σε ξενοδοχείο.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κοπέλα που έχει εντοπιστεί από την αστυνομία αρκετές φορές, έχοντας μόνιμα ένα κινητό στο χέρι, ισχυρίζεται ότι περιμένει τον φίλο της, ειδοποιώντας προφανώς μέσω sms όταν αντιλαμβάνεται περιπολικό ή μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ.

Σε άλλη περίπτωση, σε κεντρικό δρόμο του Περάματος, μπροστά από μεγάλο σούπερ μάρκετ, νεαρές κοπέλες (συνήθως Ελληνίδες), προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με το ανάλογο “δωράκι” όπως χαρακτηριστικά διαμηνύουν. Και σε αυτή τη περίπτωση, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν, έχουν εντοπιστεί νοικοκυρές και μητέρες παιδιών.


Πολλές οι περιπτώσεις προσαγωγών και τα ευτράπελα

“Δεν έχω να ταΐσω το παιδί μου. Κάνω πιάτσα για το γάλα του”. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που έχουν ακούσει αρκετές φορές αστυνομικοί που προσαγάγουν γυναίκες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η πραγματικότητα, λυγίζει ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, αφού πολλές φορές αντιμετωπίζουν γυναίκες υπεράνω υποψίας που πραγματικά κάνουν οτιδήποτε τη νύχτα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς την ημέρα.


Ψίθυροι για φοιτήτριες έξω από εστίες ακόμα και για 10 ευρώ

Ακόμα και φοιτήτριες, συνήθως από την Περιφέρεια, προσφέρουν το κορμί τους με αντίτιμο λίγα ευρώ, υποκύπτοντας πολλές φορές στις ορέξεις των “πελατών” τους, αψηφώντας τους κινδύνους που καραδοκούν από συνευρέσεις στο πεζοδρόμιο, αφού δεν έχουν κάποιον “προστάτη”. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, προσφέρουν στοματικό χωρίς προφυλάξεις ακόμα και για 10 ευρώ.

Γυναίκες που προσφέρουν με αντίτιμο τις υπηρεσίες τους σε άντρες, χωρίς προφυλάξεις κάποιες φορές, ρισκάροντας οι ίδιες αλλά και οι πελάτες τους να βρεθούν μολυσμένοι μιας και όλες παρανόμως εκδίδονται χωρίς τις απαραίτητες άδειες και ιατρικές εξετάσεις.


Ταξί από το Λονδίνο στην Κυψέλη και “ψώνισμα” νεαρών κοριτσιών και αγοριών

Το “ροζ” ταξί, τον τελευταίο καιρό, τριγυρνάει στο κέντρο της Αθήνας “φορτώνοντας” συνήθως από πιάτσες ναρκομανών, νεαρές κοπέλες και αγόρια, προσφέροντάς τους από 100 έως 200 ευρώ για μια συνουσία η οποία καταγράφεται από κάμερες που βρίσκονται τοποθετημένες εντός του οχήματος και θα προβληθούν σε διαδικτυακό site ροζ περιεχομένου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs