Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Χίλιεμαρκ: «Απογοητευμένος με την ισοπαλία, τα πάντα για τη νίκη με Ολυμπιακό»


Ο Σουηδός άσος ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι από τους κορυφαίους σε απόδοσή για την ομάδα του στον αγώνα του Σαββάτου....
Αμέσως μετά τη λήξη, τόνισε πως στόχος των πρασίνων είναι πάντα η νίκη, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.




Για την αίσθηση που τους αφήνει ο αγώνας στη Λαμία: «Αισθανόμαστε απογοητευμένοι, αφήσαμε δύο βαθμούς και αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μας ικανοποιεί. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς».

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα ήταν άτυχη στο ματς του Σαββάτου: «Πρέπει εμείς να είμαστε πρώτα από όλα καλύτεροι. Τέτοια παιχνίδια μία ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα πρέπει να τα κερδίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθουμε απογοητευμένοι».

Για το τι αλλάζει στα εκτός έδρας ματς σε σχέση με εκείνα στη Λεωφόρο: «Αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να δουλέψουμε και να βρούμε τι φταίει. Πρέπει να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας, την στήριξή τους. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τους δώσουμε χαρά με αυτόν τον τρόπο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs