Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων γύρω απ' το Β' Νεκροταφείο


Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να εντοπίσουν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας...
της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.




Εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες που έχουν καταλήξει στις Αρχές για τυχόν ύποπτα άτομα που περιφέρονταν στην περιοχή του νεκροταφείου την συγκεκριμένη ώρα, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν καταλήξει κάπου συγκεκριμένα.

Πρόσθετα, παραμένει άφαντη η μπεζ δερμάτινη γυναικεία τσάντα που είχε μαζί της το θύμα. Τονίζεται στο σημείο αυτό ότι η τσάντα δεν έχει κάποιο σχέδιο ή κάποιο μεταλλικό στολίδι.

Από την Ασφάλεια όπως συμβαίνει και με άλλες περιπτώσεις εγκλημάτων που δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία να οδηγούν απευθείας σε συγκεκριμένα άτομα και με την πεποίθηση των Αρχών ότι πρόκειται για φόνο με κίνητρο τη ληστεία όσο περνάει ο καιρός και δεν προκύπτει προσωπικό κίνητρο, γίνονται συνεχώς προσαγωγές υπόπτων από την γύρω περιοχή που τυχόν έχουν απασχολήσει για κλοπές ή ληστείες σε βάρος πεζών και εξετάζονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν σταθεί τυχεροί ούτε σε αυτό το σημείο οι Αρχές ενώ και αυτή η μέθοδος θα συνεχιστεί, αφού θεωρούν πως ο δράστης είναι μάλλον αδύνατον να ρίσκαρε να διαφύγει νωρίς το απόγευμα με το φως του ήλιου από κεντρικούς δρόμους και λεωφόρους με ματωμένα ρούχα και θεωρείται πιθανότερο να διέφυγε από τις γραμμές του ηλεκτρικού.

Ούτε τα υλικά από κάμερες της γύρω περιοχής μέχρι στιγμής έχουν αποδώσει καρπούς ενώ το πρόβλημα με την πλειονότητα των μαρτύρων είναι ότι είναι αυτήκοοι και όχι αυτόπτες και όσοι είναι αυτόπτες είδαν το τέλος της εγκληματικής ενέργειας και όχι την αρχή της δηλαδή τον δράστη, ώστε να είχε έστω μία περιγραφή του η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως ο δολοφόνος πάλεψε με το θύμα και της κατάφερε 14 πλήγματα με μαχαίρι εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν μοιραία.

Τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τα ίχνη ιστών που αφαιρέθηκαν από τα νύχια του θύματος δεν έχουν οδηγήσει σε τυχόν ταυτοποίηση δράστη κάτι που ίσως να συμβεί μόνο όταν και εάν αποκτήσουν ύποπτο οι Αρχές.

Η άτυχη κοπέλα είχε πάει στο Νεκροταφείο όπως συνήθιζε για να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο ενός φίλου της που είχε χάσει τον περασμένο Μάιο την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Πρώτος την είδε ένας συγγενής θανόντος σε διπλανό μνήμα και φώναξε τον ιερέα ο οποίος αναγνώρισε την κοπέλα, αφού ήξερε σε ποιο μνήμα πήγαινε και προσκυνούσε. Βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το μνήμα του φίλου της μέσα σε μία λίμνη αίματος…
Πηγή:news247.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs