Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Την παράτησε και για να τον εκδικηθεί, του έριξε το αυτοκίνητο μέσα στην πισίνα!


«Λοιπόν, επενδυτή, σου έχω μια έκπληξη στην πίσω αυλή σου, ξεκίνα με αυτή την επενδυτική ιδέα αρχικά», έγραψε σε μήνυμα η έξαλλη γυναίκα...
Δεν το είχε σκεφτεί καλά μάλλον ένας τραπεζίτης της Wall Street όταν αποφάσισε να χωρίσει από την κοπέλα του, 




ένα πανέμορφο μοντέλο. Για να τον εκδικηθεί, αποφάσισε να του πετάξει το αυτοκίνητο μέσα στην πισίνα! 

Η Κριστίνα Κούτσμα, μοντέλο ρωσικής καταγωγής, εξοργίστηκε με την απόφαση του Γκάι Τζεντίλ να την χωρίσει, κατά τη διάρκεια δείπνου που είχαν οι δυο τους σε εστιατόρειο κοντά στο σπίτι του στις Μπαχάμες. 

«Ψεύτη!», του έγραψε σε ένα μήνυμα, λίγο μετά την ανακοίνωσή του. «Μου είπες ότι θα με βοηθήσεις να ξεκινήσω μια δουλειά! Αυτά ήταν τα λόγια σου! Τώρα θέλεις να γίνεις επενδυτής; Λοιπόν, επενδυτή, σου έχω μια έκπληξη στην πίσω αυλή σου, ξεκίνα με αυτή την επενδυτική ιδέα αρχικά», έγραψε η έξαλλη Κούτσμα. 

Όταν ο Τζεντίλ γύρισε σπίτι, βρήκε την πανάκριβή του Mercedes S400... βυθισμένη στην πισίνα! 

«Στην αρχή φοβήθηκα πως ήταν και εκείνη μέσα και δεν νοιάστηκα για το αμάξι» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Όταν κατάλαβα πως δεν ήταν μέσα αυτή, άρχισα να τσαντίζομαι που φέρθηκε έτσι μετά από όσα είχα κάνει για ΄κεινη... Την παράτησα κι εκείνη διέλυσε το αμάξι μου».

Κατά την δική του εκδοχή, την παράτησε όταν του είπε πως είναι έγκυος. Αφού της δήλωσε πως θα υποστηρίξει το παιδί, εκείνη του τα γύρισε, δηλώνοντας πως δεν είναι έγκυος με μωρό, αλλά με μια «ιδέα» και πως για να την πραγματοποιήσει ήθελε εκ μέρους του ένα δωράκι 50.000 δολαρίων - χρήματα που θα χρησιμοποιούσε για μια καινούρια δουλειά.

Ο τραπεζίτης δηλώνει πως ήδη της είχε κάνει δώρο μια τσάντα Gucci κι ένα καινούριο iPhone, αλλά αυτό ξεπέρασε τα όρια. «Ξέρεις κάτι, βρήκες τον λάθος άντρα», της είπε και της ανακοίνωσε πως φεύγει.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs