Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για τη μεγάλη ζωή και την επαγγελματική της ανέλιξη


Άλλο να έχεις την ελευθερία σου και να είσαι στο πιο μικρό μέρος του κόσμου και άλλο να έχεις τα πάντα και να νιώθεις...
καταπιεσμένος ή να μην έχεις την ελευθερία σου...





"Στην πρεμιέρα του Celebrity Travel στον ΑΝΤ1, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε με τον Νίκο Κοκλώνη στο μακρινό Σαν Φρανσίσκο. Πέρα από το θαυμασμό που έδειξε για τη γέφυρα Golden Gate και το δέος που ένιωσε όταν μπήκε στα κελιά του Αλκατράζ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για πολλά… για πάρα πολλά. Είτε με σαφή υπονοούμενα, είτε χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα ονόματα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε πράγματα που ακούστηκαν για πρώτη φορά και σίγουρα θα συζητηθούν.


Τα λάθη και οι «φίλοι»

Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία. Όλοι έχουμε κάνει λάθη κι εγώ φυσικά μπορεί να έχω προκαλέσει κάποια αρνητικά σχόλια, το θέμα είναι τι κάνεις παρακάτω. Δεν κρατάω κακίες. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Καθώς μεγαλώνω συμβιβάζομαι με αυτό, το δέχομαι. Πιο μικρή νόμιζα ότι ζω σε έναν ιδανικό κόσμο που όλοι σε αγαπούν και έβαζα στο σπίτι ανθρώπους… Έχω ανθρώπους που μου έχουν σταθεί, που δεν το περίμενα και είμαι ευγνώμων.

Ίσως έγιναν ξαφνικά όλα στη δική μου πορεία, οπότε αυτό κάποιους ανθρώπους τους έκανε περισσότερο καχύποπτους, αρνητικούς…


Οι παρουσιάστριες που την εγκατέλειψαν…

Έχω συναναστραφεί με πάρα πολλούς ανθρώπους, ανεξάρτητα από το επάγγελμα ή τη θέση τους. Έχω κάνει παρέα γιατί είχαμε κοινά στοιχεία, γιατί πέρναγα καλά. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τους λόγους, αλλάζουν οι συνθήκες.

Κανέναν δεν θα τιμωρούσα γιατί η συγχώρεση είναι μεγάλο πράγμα και μεγάλη λύτρωση για όλους μας. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει κάνει κάτι τόσο σοβαρό σε μένα για να ήθελα να τον βλάψω.


Ελεύθερη με λιγότερα…

Άλλο να έχεις την ελευθερία σου και να είσαι στο πιο μικρό μέρος του κόσμου και άλλο να έχεις τα πάντα και να νιώθεις καταπιεσμένος ή να μην έχεις την ελευθερία σου.

Εσύ ένιωθες έτσι γιατί έχεις περάσει και από μεγάλα σπίτια και από μεγάλες ζωές. Τελικά πιστεύεις ότι αυτό που μετράει είναι η ελευθερία;

Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Εγώ σε όλες μου τις στιγμές ένιωθα καλά. Όταν έπαυα να νιώθω καλά και ευτυχής, έφευγα.


Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ναταλία Γερμανού

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο άνθρωπος που με παρότρυνε να εργαστώ στο κομμάτι της παρουσίασης. Με έστειλε σε μια οντισιόν με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ήταν ενθουσιασμένη. Ήθελε πολύ να μου δώσει αυτή την ευκαιρία και ξεκίνησα. Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο θέμα επί της ουσίας με τη Ναταλία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs