Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ρόδος: Μεθυσμένη τουρίστρια επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ


Η έξαλλη τουρίστρια γρονθοκόπησε τον άνδρα που επιχείρησε να τις προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και επιτέθηκε παράλληλα και στο συνάδελφό του...
Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, από μεθυσμένη τουρίστρια στην Ρόδο, την οποία κλήθηκαν για να μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.




Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», το πλήρωμα του ασθενοφόρου κλήθηκε στην οδό Ορφανίδου προκειμένου να μεταφέρει στο Νοσοκομείο τουρίστρια, που είχε πέσει λιπόθυμη από την κατανάλωση αλκοόλ, και ενδεχομένως κι άλλων ουσιών.

Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και το πλήρωμα, άνδρας και γυναίκα, επιχείρησε να την πλησιάσει για να τις παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Όταν την πλησίασε αρχικά ο άνδρας διασώστης, η μέχρι πρότινος λιπόθυμη τουρίστρια σηκώθηκε και τον γρονθοκόπησε σε σημείο που χρειάστηκε μερικά λεπτά για να συνέλθει. Η τουρίστρια, πριν καλά καλά καταλάβει ο διασώστης τι συμβαίνει, επιτέθηκε και στην συνάδελφό του πριν προλάβει καν να αντιδράσει.

Από την έξαλλη τουρίστρια, δεν ξέφυγε ούτε ο αστυνομικός που κλήθηκε στο περιστατικό για να επιληφθεί της κατάστασης, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αλλοδαπή γνώριζε πολεμικές τέχνες γι αυτό και οι αντιδράσεις της ήταν αστραπιαίες αλλά και στοχευμένες, αφού κατάφερε να επιβληθεί σε δύο άτομα μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με τους παρευρισκόμενους και τους θαμώνες να παρακολουθούν εμβρόντητοι τα όσα διαδραματίζονταν.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που οι διασώστες ασθενοφόρων πέφτουν θύματα προπηλακισμού και επιθέσεων κατά την παραλαβή περιστατικών ωστόσο, φαίνεται ότι η κατάσταση στην οδό Ορφανίδου έχει ξεφύγει από κάθε όριο.

Η κατάσταση στην περιοχή δεν ανησυχεί μόνο τους επιχειρηματίες, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους. Κάποιοι αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και με την πορνεία, με την Αστυνομία να εμφανίζεται αδύναμη να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, καθώς πλέον η οδός Ορφανίδου έχει μετατραπεί σε «άβατο» ακόμη και για τις διωκτικές αρχές. Για να σταματήσει ο… εκτροχιασμός κάποια από τα ξενοδοχεία φέρονται να αποφάσισαν να μη δέχονται πλέον πελάτες νεαρής ηλικίας. Όπως υποστηρίζουν εκπρόσωποι ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αυτή θα ήταν μία λύση για να επανέλθει η περιοχή σε φυσιολογικούς ρυθμούς.



Πηγή:www.dimokratiki.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs