Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ξάφριζαν ηλικιωμένους με «όπλο» το σeξ


«Χειροπέδες» πέρασε η αστυνομία σε ένα ζευγάρι στην Ηλιούπολη, που λήστευε ηλικιωμένους χρησιμοποιώντας ως «όπλο» το σeξ....
 Το ζευγάρι, ένας 34χρονος και μια 35χρονη, πήγαιναν σε καφενεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, 




κυρίως πρωινές και μεσημβρινές ώρες, αναζητώντας μοναχικούς, ηλικιωμένους άντρες. 

Τότε, η 35χρονη πλησίαζε το θύμα, συνομιλούσε μαζί του και αφού αποκτούσε οικειότητα, του έλεγε ότι προτίθεται να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Στη συνέχεια, έπειθε τους ευάλωτους ηλικιωμένους να την οδηγήσουν στο σπίτι τους. 

Με τη χρήση υπνωτικών χαπιών που έριχνε, σε ανύποπτο χρόνο, στο ποτήρι με το ποτό τους, τους έφερνε σε κατάσταση αναισθησίας ή αδυναμίας για αντίσταση, ενώ αμέσως μετά ερευνούσε τους χώρους από όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Ο 34χρονος είχε τον ρόλο του οδηγού και τσιλιαδόρου, παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια στη σύζυγο του, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην οικία του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος υπνωτικών χαπιών, πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM, ρολόγια χειρός και ένα tablet.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, στις περιοχές της Ραφήνας, Μαραθώνα, Αρτέμιδας, Παλαιού Φαλήρου και Ηλιούπολης, με τους δράστες να έχουν αναγνωριστεί από τους παθόντες. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι κατηγορούμενοι ενέχονται σε πληθώρα παρόμοιων αδικημάτων, τα οποία λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζουν, δεν έχουν καταγγελθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs