Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Έτοιμα να πανηγυρίσουν ή να… παρηγορήσουν τα κορίτσια τους πιλότους της F1 (pics)


Λίγες… στροφές πριν ολοκληρωθεί και το φετινό πρωτάθλημα της Formula1 και οι πιο φανατικοί οπαδοί...
, των οδηγών είναι έτοιμα άλλα να πανηγυρίσουν και άλλα να παρηγορήσουν…
ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο λόγος για τα κορίτσια-σύζυγοι των οδηγών της F1.

Κι αν αναφερόμαστε σε συζύγους, οκ. Οι ελεύθεροι και πάμπλουτοι πιλότοι της Formula1 -όπως και να το κάνουμε- κάνουν τη ζωή τους με πολλές συντρόφους!

Ας δούμε πιο αναλυτικά τους γνωστούς σε όλους μας οδηγούς της F1 και τις Κυρίες τους! Ποιος έχει το καλύτερο γούστο και ποιος είναι πιο τυχερός;

Για καιρό ο Lewis Hamilton ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Νicole Scherzinger, ενώ μετά απο την όμορφη Nicole, του έχουν χρεωθεί διάφορες σχέσεις μεταξύ των οποίων και η .O Jenson Button είναι πλέον μαζί με τη Brittny Ward, πρώην κουνελάκι του Playboy. Μάλιστα ο Πρωταθλητής πληρώνει αδρά εταιρεία digital marketing για να εξαφανίζει τις γυμνές φωτογραφίες της πρώην… άτακτης Κυρίας ButtonO Ισπανός Fernando Alonso έχει σύντροφό του την πανέμορφη Ιταλίδα Linda Morselli, πρώην του Valentino Rossi.


Kαι ο Kimi Raikkonen έχει στο πλευρό του μία όμορφη γυναίκα. Ο λόγος για την Minttu Virtanen με την οποία έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί.O Daniel Ricciardo είναι μαζί με την Jemma Boskovich, την οποία γνωρίζει από το σχολείο.

Google+ Followers