Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ : Το FBI κάλεσε συνεργάτη του Τραμπ να παραδοθεί


Δίωξη κατά του πρώην επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, για δραστηριότητά του η οποία συνδέεται με...
τη ρωσική εμπλοκή στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2016 θα ασκήσουν οι αμερικανικές αρχές, σύμφωνα με αμερικανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.




Ο Πολ Μάναφορτ, ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, και ο πρώην συνεταίρος του Ρικ Γκέιτς καλούνται να παραδοθούν στο FBI, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση των New York Times που επικαλούνται πηγή που γνωρίζει την υπόθεση.


Οι κατηγορίες εναντίον των δύο ανδρών δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά ρίχνουν αναμφίβολα βαριά τη σκιά τους στο πρώτο κιόλας έτος της θητείας του Τραμπ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ρικ Γκέιτς υπήρξε συνέταιρος του Πολ Μάναφορτ και το όνομά του εμφανίζεται σε έγγραφα που σχετίζονται με επιχειρήσεις που η εταιρεία του Μάναφορτ ίδρυσε στην Κύπρο, ώστε να λαμβάνει πληρωμές από πολιτικούς και επιχειρηματίες στην ανατολική Ευρώπη.

Ο Πολ Μάναφορτ έχει βρεθεί στο στόχαστρο ερευνών μεταξύ άλλων για φορολογικές παραβάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
ΠΗΓΗ:kathimerini.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs