Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Το τερμάτισε ο Κυριάκος με αλλαγή φύλου και… εξωγήινους: Πόλεμος στη Βουλή, ρεζίλι στο internet [video]


Ποιες οι απίστευτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για αλλαγή φύλου και… εξωγήινους;

Σε μία πύρινη τοποθέτηση...
, που ομολογουμένως απέσπασε πολλά χειροκροτήματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χρησιμοποίησε το τελευταίο χαρτί που είχε για να καταφερθεί κατά του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου: τους εξωγήινους.
Mία σπαραχτική ιστορία κατέθεσε από τα έδρανα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που, όπως επανέλαβε αρκετές φορές, είναι πραγματική. Η ιστορία αφορά μάλλον το παιδί μίας φίλης της γειτόνισσας της κουμπάρας της δεύτερης ξαδέρφης του, που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να κάνει διόρθωση φύλου γιατί του το είπε ένας εξωγήινος, ένα βράδυ στον Υμηττό.

Αυτό που απ’ ότι καταλαβαίνουμε ήθελε να πει είναι ότι αποκλείεται όσοι είναι κάτω των 18 να γνωρίζουν αν νιώθουν καλά με το βιολογικό τους φύλο και ότι είναι πολύ πιθανό είτε να φαντάζονται διάφορα, είτε κάποιος να τους κοροιδέψει. Ότι η σχέση με το σώμα και τη σεξουαλικότητα έρχεται στα 18 χρόνια, γιατί η πολιτεία έχει ορίσει τα 18 ως το σημείο της ενηλικίωσης.

Και κυρίως, ότι τον λόγο για το αν ένας έφηβος ή ένα ενήλικας θα μπορεί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις πάνω στο σώμα του δεν θα τον έχει ο ίδιος, αλλά η Εκκλησία, ο Βασίλης Τσιάρτας και άνθρωποι που δεν αντιμετώπισαν ποτέ τέτοιου είδους αδιέξοδα ή τον κοινωνικό ρατσισμό από το περιβάλλον τους.

..........................................

Σκληρή αντιπαράθεση διεξήχθη στη Βουλή, λίγο πριν την πραγματοποίηση της ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

«Είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος» ανέφερε ο πρωθυπουργός, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει ότι ο ετερόκλητος κυβερνητικός συνασπισμός έχει ημερομηνία λήξης.


Τσίπρας: Προσβλητικό το παράδειγμα Μητσοτάκη

«Η επιλογή Μητσοτάκη να αναφερθεί σε ένα παράδειγμα, ότι τάχα ένας ψυχίατρος του είπε ότι δεν μπορούμε να δίνουμε τη δυνατότητα αλλαγής ταυτότητας φύλου στα 18 χωρίς ιατρική γνωμάτευση, γιατί κάποιος που ήθελε να το κάνει όταν τον ρώτησαν το λόγο είπε ότι πήγε στον Υμηττό και του το είπαν οι εξωγήινοι. Είναι ντροπή να υβρίζει μια κοινωνική κατηγορία και να λέει ότι τάχα χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Αναμένω τον αρχηγό της ΝΔ και να πάρει πίσω την υβριστική αναφορά απέναντι σε συμπολίτες μας. Άστοχη και ντροπιαστική η αναφορά» σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Η συζήτηση έχει μια υποκριτική διάσταση. Αντί να συζητάμε για μια μεγάλη και ουσιαστική τομή που αφορά στοιχειώδη εκσυγχρονισμό και που 19 χώρες της ΕΕ έχουν εντάξει στο δίκαιό τους ανάλογες ρυθμίσεις, συζητάμε την υπόθεση που αφορά την ηλικία των 15 ετών. Πρόκειται για υποκρισία. Για τους ανήλικους διεμφυλικούς πολίτες 15 ετών, αυτό που θα έπρεπε να βαρύνει τη συνείδηση μας είναι αν θα τους δώσουμε τη νομική δυνατότητα να σταματήσει η δραματική συμπεριφορά που υφίστανται».

«Δεν αναφερθήκατε κ. Μητσοτάκη στο γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες απόπειρες αυτοκτονίας που κρύβονται κάτω από το χαλί, λόγω του ότι υπάρχει ένα θεσμικό πλαίσιο που δεν προσαρμόζεται για να δώσει διέξοδο. Λαϊκίσατε ότι είπατε ότι 15χρονοι δεν μπορούν να έχουν δίπλωμα οδήγησης. Το δίκαιο μας, καλό ή κακό, με βάση αυτό δίνουμε τη δυνατότητα γάμου στα 10 χρόνια με δικαστική απόφαση, στα 15 χρόνια με δικαστική απόφαση μπορούν να μπαίνουν φυλακή ανήλικοι, στα 12 δίνουμε την ταυτότητα στα παιδιά» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Φτιάχνουμε ένα πλαίσιο στο οποίο με τη συναίνεση των γονέων και ιατρική γνωμάτευση στα 15 μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να πάνε και να αποκτήσουν την ταυτότητα που αρμόζει με την ύπαρξή του. Η συζήτηση διεξάγεται με όρους Μεσαίωνα. Βγαίνουμε μπροστά, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Να ανακαλέσετε το προσβλητικό παράδειγμα που επικαλεστήκατε».


Μητσοτάκης: Ο Καμμένος έβαλε την ουρά στα σκέλια

Αφού εισήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο πρόεδρος της ΝΔ σύστησε στον πρωθυπουργό “να είναι λίγο πιο ψύχραιμος, να μη δείχνετε τόσο πάθος για ζητήματα που σας δημιουργούν μεγάλο πολιτικό πρόβλημα στην κοινοβουλευτική σας ομάδα”.

Όπως είπε, “για άλλη μια φορά δεν ήσασταν στην ομιλία μου, εγώ είμαι παρών στις δικές σας. Ο κ. Καμμένος που είναι; Και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών, αυτός που έλεγε θα ρίξει την κυβέρνηση, έβαλε την ουρά στα σκέλια για την καρέκλα και ψηφίζει τα αντίθετα από αυτά που πιστεύει».

Αναφερόμενος στο παράδειγμα με τον ψυχίατρο, σημείωσε ότι «είναι θλιβερό μια πραγματική ιστορία ένας άνθρωπος με 40 χρόνια ιστορία, να την ευτελίζετε με αυτό τον τρόπο. Είπα ένα παράδειγμα ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν φύλο. Χρειάζεται φίλτρο ασφαλείας και μία διάγνωση. Να πάει κάποιος σε έναν ειδικό.

Η δύσκολη απόφαση είναι να βγει από το σπίτι ένα αγόρι ντυμένο κορίτσι. Το ζήτημα έχει και ιατρική διάσταση, μην είστε ανεύθυνοι και μη μας κουνάτε το δάχτυλο. Αναγνώρισα και αναγνωρίζω το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό”.

Αποσύρτε το νομοσχέδιο και ψηφίστε την δικιά μας πρόταση νόμου αν θέλετε να συμφωνήσουμε. Θα διευκολύνετε και τον εταίρο σας να μην κρύβετε στη Βραζιλία. Ας είμαστε σοβαροί. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ζήτημα ατομικών δικαιωμάτων, είναι και ιατρικό ζήτημα, μην εθελοτυφλείτε».


Τσίπρας: «Είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος»

«Έχετε ένα πρόβλημα κατανόησης των επιχειρημάτων. Λέτε ότι είσαστε υπέρ του δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό. Και την ίδια στιγμή λέτε ότι οι ενήλικες πολίτες πρέπει να πηγαίνουν να παίρνουν γνωμάτευση για να αποκτήσουν το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό. Έχετε χάσει τη μπάλα. Είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος. Είστε νεοφιλελεύθερος. Δώσατε ένα ατυχές παράδειγμα. Καταλαβαίνετε τι κάνετε; Δίνετε την αίσθηση ότι ταυτίζετε μια ολόκληρη κατηγορία με όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα» σημείωσε ο πρωθυπουργός απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη.

«Έρχεστε με την καραμέλα των ΑΝΕΛ. Η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι οι ΑΝΕΛ, που τους κατηγορείτε ως ακροδεξιούς, με τον Καμμένο στην κυβέρνηση πέρασε το σύμφωνο συμβίωσης και περνάει τώρα το ν/σ για την ταυτότητα φύλου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σήμερα κάνουμε μια μεγάλη τομή. Το ν/σ αυτό θα περάσει με μεγάλη πλειοψηφία επί της αρχής και θα περάσουν και τα άρθρα» κατέληξε.


Μητσοτάκης: Δεν ψήφισε το σύμφωνο ο Καμμένος, εγώ το ψήφισα

«Ο κ. Καμμένος δεν είναι ακροδεξιός, είναι τυχοδιώκτης. Ας με διορθώσουν οι πρακτικογράφοι, δεν θυμάμαι να είχαν ψηφίσει το σύμφωνο. Δεν το ψήφισε ο Καμμένος, το ψήφισα εγώ και άλλοι 17 βουλευτές. Αυτός ο ετερόκλητος σχηματισμός θα έχει ημερομηνία λήξης. Θα καταδικαστεί στην αφάνεια ο Καμμένος, εκτός αν του δώσετε θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας», απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Οι χρήστες του internet φυσικά μετά από τέτοιες δηλώσεις ξεκίνησαν πάρτι με τις σατυρικές αναρτήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους εξωγήινους να δίνουν και να παίρνουν:

Πολύ λίγο μετά από αυτή την παροιμιώδη ατάκα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης το hashtag #ένας_εξωγήινος_μου_είπε δεν άργησε να δημιουργηθεί στο twitter.


Αυτούς τους εξωγήινους θέλουμε; #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε #vouli pic.twitter.com/WhRKB9Gd1l


— Haris Haris (@Taxideutis) October 10, 2017#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε Όταν εμείς είχαμε εξωγήινους στον Υμηττό, οι Ευρωπαίοι έτρωγαν βελανίδια!

— ΚΑΒΟΥΡΑΣ (@kanapestatis) October 10, 2017Ωραία ξεκίνησε το επικοινωνιακό επιτελείο Ζούλα – Σπυράκη #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε

— Drone (@spigaro) October 10, 2017#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε pic.twitter.com/fd1eP9b436— yiastra (@yiastra) October 10, 2017Δείτε το πριν το κατεβάσουν #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε pic.twitter.com/1Uem3xT835


— Τζερμπόα (@kagouriki) October 10, 2017

Google+ Followers