Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Nomads: Τελείωσε πριν καν αρχίσει! Ήδη έχουμε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι!


Οι διαφορές του με το Survivor πολλές! Το κόλλημα των τηλεθεατών όμως το ίδιο! Το Nomads έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας ...
από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και ήδη έχουν αρχίσει οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο ριάλιτι και όχι άδικα!




Μια από αυτές είναι η σχέση Μαυρίδη – Ντάνου! Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αρκετοί αλλά από χτες έχουμε ήδη τον μεγάλο νικητή του Nomads! Μια ματιά να ρίξει κανείς στο διαδίκτυο θα καταλάβει! Από το πρωί σας γράψαμε τους λόγους που ο Μαυρίδης θα γίνει (αν δεν έχει ήδη γίνει) ο Αγγελόπουλος του Nomads ενώ σας αποκαλύψαμε και την απόλυτη αποθέωση του Μαυρίδη από τους χρήστες του Twitter.


Το μεγάλο λάθων της ομάδας της φωτιάς φυσιολογικά θα το πληρώσουν και οι άλλες ομάδες! Αλλά ας πρόσεχαν! Όπως αποδείχθηκε και στο Survivor ο κόσμος «αγκαλιάζει» τους παίκτες που μένουν στο περιθώριο από τους συμπαίκτες του! Έγινε με τον Ντάνο και αναμένεται να γίνει και με τον Μαυρίδη! Θα μας θυμηθείτε!

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε και πριν το παιχνίδι φανατικούς θαυμαστές στην συμπρωτεύουσα αλλά και… εχθρούς, όμως στην Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα αγαπητός πριν ακόμα και το World Party και αυτή η… κόντρα με τους συμπαίκτες του τον χρίζει με το «καλημέρα» το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Nomads! Αν βεβαίως ο θριαμβευτής στο τέλος κριθεί με βάση τις ψήφους του κόσμου και όχι με κάποιο αγώνισμα!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs