Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η κυβέρνηση κάνει πίσω στο νομοσχέδιο για τo Taxibeat


Πίσω φαίνεται ότι κάνει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς στην ουσία ...
καταργεί την πλατφόρμα taxi beat.




Έτσι, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε τόσο στους επαγγελματίες του χώρου των ταξί όσο και στους απλούς πολίτες που έκαναν χρήση της υπηρεσίας, το υπουργείο Μεταφορών, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, παίρνει πίσω το νομοσχέδιο που είχε ετοιμάσει και δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε διάλογο με όλους όσοι εμπλέκονται προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο ιδρυτής της Taxibeat και CEO της Beat, Νίκος Δρανδάκης, αναφέρει ότι ο υπουργός δεσμεύτηκε στον ίδιο ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν ολοκληρωθεί η συγγραφή του νομοσχεδίου θα του δοθεί η ευκαιρία να το δει ώστε να διατυπώσει τις απόψεις του, πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή.

«Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά», είπε ο κ. Δρανδάκης, ωστόσο τόνισε πως «παρ’ όλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs