Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ποιος λαϊκός τραγουδιστής ανοίγει κέντρο solarium στη Θεσσαλονίκη;


Με την οικονομική κρίση να έχει «σαρώσει» όλα τα επαγγέλματα στην Ελλάδα, μειώνοντας κατά πολύ τα νυχτοκάματα των καλλιτεχνών, που έχουν...
περιοριστεί σε δύο την εβδομάδα, όταν κάποτε δούλευαν εφτά μέρες συνεχόμενα, ο Γιώργος Γιασεμής, αναζήτησε να επενδύσει οικονομικά σε ένα καλύτερο μέλλον. 




Ο λαϊκός τραγουδιστής μιλώντας στην εφημερίδα το «Καρφί» εξήγησε το πόσο πολύ τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, ενώ αποκάλυψε ότι ανοίγει ένα υπερσύγχρονο κέντρο solarium στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον πολύ καλό του φίλο και επιχειρηματία Πόλυ Σταγκίδη. 


Πώς είσαι επαγγελματικά αυτή τη περίοδο;

«Ανήσυχος όπως πάντα .Ψάχνω τραγούδια, κάνω τραγούδια και είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι, κάνοντας ένα live tour εντός και εκτός Ελλάδας , κάτι το οποίο μoυ αρέσει πολύ .Αυτή η επαφή με τον κόσμο είναι που δίνει ζωή σε έναν καλλιτέχνη»


Υπήρχε περίοδος που τραγουδούσες για 3 χρόνια non stop, 7ήμερα, ως ηγέτης σχήματος. Σε απογοήτευσε μετά ο χώρος της νύχτας;

« Ήταν όμορφες εποχές για όσους τις ζήσαμε . Και όχι μόνο φυσικά στον δικό μας χώρο .Εννοείτε ότι έχω επηρεαστεί αρνητικά γενικότερα και με λυπεί το γεγονός ότι δεν βλέπω φως στο τούνελ της χώρας».


Πώς σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα;

Πολύ αρνητικά με έχει επηρεάσει .. Ασχέτως είσαι δεν είσαι καλά, όταν βλέπεις γύρο σου ανθρώπους να υποφέρουν , την χώρα να διαλύεται , και όπως είπα και πριν , κανένα φως στο τούνελ , δεν μπορείς να μην επηρεάζεσαι. Παρόλα αυτά είμαι άνθρωπος που πέφτω για λίγο, αλλά μετά συνεχίζω. Δεν τα παρατάω εύκολα!


Υπάρχει κάτι άλλο που ετοιμάζεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου;

«Ναι ετοιμάζω έναν πολύ όμορφο χώρο solarioum στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον αγαπημένο φίλο μου Πόλυ Σταγκίδη .. Μας αρέσει και στους δυο το καλοκαίρι ο ήλιος και είπαμε να τον δίνουμε όλο τον χρόνο! Γενικότερα όμως ήθελα να επενδύσω σε κάτι γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολο και το μέλλον στη δουλειά μας αβέβαιο».


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs