Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Χαμός στα Ψαχνά: Άνδρας έκανε επίθεση σε μαγαζιά, τραυμάτισε δύο ανθρώπους και έβαλε φωτιά σε Super Market


Σήμερα το πρωί άνδρας από τα Ψαχνά, ο οποίος είχε απασχολήσει και πριν ένα χρόνο την επικαιρότητα με την επίθεση σε...
καταστήματα των Ψαχνών και τις υλικές καταστροφές που είχε προκαλέσει σε αυτά και τον τραυματισμό δύο πολιτών, 




«ξανά χτύπησε» προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο ουζερί της περιοχής των Ψαχνών αλλά και τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού άνδρα.

Όλα άρχισαν νωρίς το πρωί, όπου στο διάβα του βρήκε έναν άνδρα ινδικής καταγωγής και άρχισε να τον χτυπάει, δημιουργώντας του ευτυχώς ελαφριά τραύματα. Λίγη ώρα αργότερα πέταξε στο δρόμο τα τραπέζια από το ουζερί της Ελένης Κρητικού προκαλώντας υλικές ζημιές και προκάλεσε επίσης υλικές ζημιές και στο «Μικρό Καφέ Μεζεδοπωλείο». Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε συμπλοκή με τον ιδιοκτήτη και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο κατέγραψε το περιστατικό, αλλά ο δράστης είχε φύγει και η απάντηση που έλαβαν τα θύματα ήταν ότι για να συλληφθεί πρέπει να γίνει μήνυση ή να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση. Λίγη ώρα αργότερα επιτέθηκε και σε άνθρωπο που έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ τράπεζας πετώντας τον στον δρόμο.


Η επέμβαση πυροσβέστη 

Στην συνέχεια, ο άνδρας εισήλθε στο κατάστημα «Bazaar» επί της Μποδοσάκη και έβαλε φωτιά με βενζίνη. Οι πελάτες του καταστήματος πετάχτηκαν έξω τρομοκρατημένοι, ωστόσο ανάμεσά τους βρισκόταν και ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας, ονόματι Ι. Τ., ο οποίος αφού κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εν συνεχεία άρπαξε τους πυροσβεστήρες και άρχισε να σβήνει μόνος του τις εστίες της φωτιάς πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το κατάστημα.

Με πληροφορίες από evia-welle.blogspot.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs