Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

«Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή», λέει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη -Ο ρόλος βαρόνου της νύχτας της Αθήνας


Αθώα καθώς δεν ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά δηλώνει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στην Κίνα για τη μεταφορά κοκαΐνης. ...
Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και μετέφερε αυτά που του είπε η πελάτισσά του. «Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή. Είμαι αθώα», είπε το 19χρονο μοντέλο και συνέχισε: «Εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά. Δεν περίμενα πως μέσα στο φάκελο είχε κοκαϊνη». Ωστόσο οι κινεζικές αρχές δεν φαίνονται να πείθονται από την υπερασπιστική γραμμή της.

«Προσπαθώ να την πείσω να συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της. Πρέπει να βρει υπερασπιστική γραμμή, διαφορετκά αντιμετωπίζει μέχρι και ισόβια κάθειρξη», προσέθεσε μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο ο Σάκης Κεχαγιόγλου αναφέροντας ακόμη ότι έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία και ότι έχει οριστεί συνήγορος υπεράσπισης.

Ακόμη, η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου υποστηρίζει ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η κατάσταση στις φυλακές είναι καλές.


Τι λένε οι πληροφορίες από την DEA

Η αμερικανική δίωξη ναρκωτικών, έχει πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για έναν «βαρόνο» της νύχτας από τη Νιγηρία ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Φίλος της 19χρονης που την έπεισε να προσφέρει «τις υπηρεσίες της» σε αυτόν.

Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθούν και οι Ελληνικές Αρχές για να διερευνήσουν εάν υπάρχει «σύνδεσμος» Έλληνας ή εάν η κοπέλα προχώρησε σε επαφή με κάποιον αλλοδαπό, χωρίς να γνωρίζει επακριβώς σε τι εμπλέκεται.

Google+ Followers