Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ: Έβαλε τα τέσσερα μωρά της σε κάδους με τσιμέντο ‑ Το ομολόγησε 20 χρόνια μετά


Η 53χρονη μητέρα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ήταν πολύ φτωχή για να τα μεγαλώσει...
Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία της ...
53χρονης Mayumi Saito, η οποία έβαλε τα τέσσερα νεογέννητα μωρά της σε κάδους με τσιμέντο και τους έκρυψε στο ντουλάπι της για 20 χρόνια.
Η 53χρονη παραδόθηκε στις αρχές στην Ιαπωνία δύο δεκαετίες μετά το φρικτό έγκλημά της, λέγοντας ότι δεν άντεχε τις ενοχές. Όπως υποστήριξε, ήταν πολύ φτωχή για να τα μεγαλώσει και κράτησε τους τέσσερις κάδους στην ντουλάπα της.

Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν όταν ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά στο σημείο που τους είχε υποδείξει σε ντουλάπα στο σπίτι της. Η αστυνομία εξακολουθεί να ανακρίνει τη γυναίκα που ζει με τον γιο της και προσπαθεί να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα και να τα μεγαλώσω. Δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν», είπε σύμφωνα με τη Sun και συνέχισε: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω αλλά δεν τον έκανα γιατί δεν ήθελα να αφήσω μόνο του τον άλλο μου γιο που μένει μαζί μου».

Η αιτία των θανάτων των βρεφών παραμένει αδιευκρίνιστη, ωστόσο, η ίδια είπε ότι έβαλε τα νεογέννητα μωρά της σε σκυρόδεμα από το 1992 έως το 1997 γιατί ήταν πολύ φτωχή για να τα μεγαλώσει αλλά την έτρωγαν οι τύψεις όλα αυτά τα χρόνια.

Google+ Followers