Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Νέα κακοκαιρία από τη νύχτα - Που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα. Πρόγνωση και για αύριο Πέμπτη 30-11-2017


Ο Καιρός για σήμερα Τετάρτη σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι...
στα δυτικά. Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 η 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από -01 (μείον 1) έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.





Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και από το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 05 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο από -03 (μείον 3) έως 13 βαθμούς.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το βράδυ τοπικά θα αυξηθούν. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 00 έως 17 βαθμούς κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών βροχών. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 00 έως 12 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 30-11-2017

Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε άνοδο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs