Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Καραμπόλα με μηχανές της ΔΙΑΣ – Πλήρες το 401, έστειλαν τους τραυματίες στο Θριάσιο


Τέσσερεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν όταν οι μηχανές που επέβαιναν έπεσαν πάνω σε φορτηγάκι ...
Το περιστατικό συνέβη στον Ασπρόπυργο στην λεωφόρο ΝΑΤΟ, όταν ένα βαν επιχείρησε να στρίψει απότομα με αποτέλεσμα να σημειωθεί η σύγκρουση με την πρώτη μηχανή και στη συνέχεια ακολούθησε η σύγκρουση και με τη δεύτερη.

Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν αντί του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών λόγω πληρότητας 100% της μονάδας εντατικής θεραπείας και πληρότητας 95% των κλινών νοσηλείας, μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο, γνωστοποίησε το ΓΕΣ.

Το 401 ΓΣΝΑ είχε ενημερώσει σχετικά το ΕΚΑΒ στις 27 Νοεμβρίου, ζητώντας για ένα 24ωρο η εξυπηρέτηση ασθενών που μπορούν να νοσηλευθούν στο 401 ΓΣΝΑ να γίνεται από τα εφημερεύοντα δημόσια νοσοκομεία.

Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ ο ένας που βρισκόταν σε πιο σοβαρή κατάσταση στο 401 ΓΣΝΑ, για τον οποίο προστέθηκε μία ακόμη κλίνη στη ΜΕΘ.

Το 401 ΓΣΝΑ περιθάλπει ετησίως στο τμήμα επειγόντων πάνω από 6.000 εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικούς. Το 40% από τους συνολικά νοσηλευόμενους ετησίως στο Νοσοκομείο είναι εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικοί.

Google+ Followers