Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Το ντεκολτέ της Κιμ Καρντάσιαν έλαμψε σε all star φιλανθρωπικό γκαλά


Το τι φόρεσε και, κυρίως, τι ΔΕΝ φόρεσε ήταν το γεγονός της βραδιάς στο LACMA Art+Film Gala - Στην φετεινή φιλανθρωπική δεξίωση στο Μουσείο του...
Λος Άντζελες τιμώμενοι ήταν ο Τζορτζ Λούκας (Star Wars) και ο γκέι εικαστικός Μαρκ Μπράντφορντ - Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Μπραντ Πιτ - Οικοδεσπότης ο Λεονάρντο ντι Κάπριο




Ο Τζορτζ Λούκας, ο άνθρωπος που έγραψε μια απαράμιλλη, κυριολεκτικά διαστημική ιστορία στη βιομηχανία του θεάματος, ο δημιουργός των Star Wars και των ταινιών Indiana Jones, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του φετινού κινηματογραφικού και εικαστικού gala του μουσείου του Λος Άντζελες, γνωστό ως LACMA Art+Film Gala. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη και στον πολιτικοποιημένο gay εικαστικό Μαρκ Μπράντφορντ που αποδομεί τον αμερικάνικο μύθο σε κάθε Μπιενάλε και χαρίζει τα κέρδη του σε κοινωνικά πρότζεκτ.

Το πάρτι ήδη χαρακτηρίζεται σαν θρυλικό και αξέχαστο και μάλλον έτσι είναι, εφόσον ο κατάλογος των υπερ-διάσημων είναι ατελείωτος, περιλαμβάνοντας πχ τον Μπραντ Πιτ σε μία από τις σπάνιες κοσμικές του εξόδους. Τη Τζέιν Φόντα, τη Σάλμα Χάγιεκ-Πινό (όταν είσαι παντρεμένη με δισεκατομμυριούχο καλοδέχεσαι το επίθετο του συζύγου) που πέρασε ικανό μέρος της βραδιάς συζητώντας (προφανώς στα ισπανικά, την μητρική τους γλώσσα, ως Μεξικανών) με τον σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου, τον Αλφόνσο Κουαρόν (Όσκαρ σκηνοθεσίας με το Gravity) και τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (έφυγε από το Φεστιβάλ Βενετίας κουβαλώντας στις αποσκευές του το Χρυσό Λέοντα). Την Σάλμα συνόδευε ο Γάλλος ζάπλουτος σύζυγός της, Φρανσουά-Ενρί Πινό.

Προσκλήσεις έλαβαν και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να απαντήσουν θετικά στο κάλεσμα -μπας και κλείσουν κανένα συμβόλαιο για ταινία- οι ηθοποιοί Έιμι Άνταμς και Ζόε Σαλντάνα. Η 30χρόνη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα, μαζί με την φίλη της και επίσης μοντέλο Μπεχάτι Πρίνσλοου προκάλεσαν δέος στους καλεσμένους με την εξωφρενικά αψεγάδιαστη ομορφιά τους. 

Η γυναίκα-μύθος Μπάρμπρα Στράιζαντ, ο σχιζοφρενικά ταλαντούχος Τζάρεντ Λέτο, η Τζία Κόπολα, εγγονή και Φράνσις Φορντ και ανιψιά της Σοφίας, αλλά κυρίως υπό την ιδιότητά της ως σκηνοθέτιδας του Palo Alto, η Κιμ Καρντάσιαν με την μητέρα της Κρις Τζένερ μεταξύ πολλών άλλων ήταν μερικοί από τους διαπρεπείς περιφερόμενους καλεσμένους στο gala. Το οποίο το λες και «event της χρονιάς» με τόσες διασημότητες μαζεμένες κάτω από την ίδια στέγη.

Φυσικά, η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπως σχεδόν οτιδήποτε κάνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όταν δεν βγαίνει με 22χρόνα μοντέλα και δεν πρωταγωνιστεί σε ταινίες που φτάνουν στις οσκαρικές υποψηφιότητες. Ο Λίο ήταν για έβδομη χρονιά διοργανωτής της βραδιάς, η οποία ξεκινά πάντα με την προσφορά κοκτέιλ στους προσκεκλημένους κατά την υποδοχή τους. Η είσοδος, όμως, γίνεται με την προϋπόθεση ότι γίνεται και υπογραφή επιταγών για την στήριξη του μουσείου. Ακολουθεί δείπνο για ντελικάτους χολιγουντιανούς ουρανίσκους και ολοκληρώνεται με μια περφόρμανς που θα παίζουν τα πρωινάδικα του Λος Άντζελες την επόμενη ημέρα. Φέτος τραγούδησε η θεάρα Άνι Λένοξ, η φωνή των Eurythmics. Οι καλεσμένοι ψεκάστηκαν με Gucci Bloom μιας και ο οίκος ήταν χορηγός της εκδήλωσης. Ένα ωραίο ανέκδοτο για να σπάσει ο πάγος στο καθιστό δείπνο θα ήταν κάπως έτσι «και μπαίνει στο μπαρ ο Λουκ Σκάιγουοκερ (ο Μαρκ Χάμιλ δεν έλειπε από το κάλεσμα), ένας Χρυσός Ολυμπιονίκης (η σέξι Λίντσεϊ Βον) και η Κιμ Καρντάσιαν». 


Ακολουθεί μια σύντομη ματιά στην πινακοθήκη των αστέρων που έλαμψαν στο γκαλά του Μουσείου στο Λος Άντζελες:

Η Κιμ Καρντάσιαν -στη φωτό υπό την κηδεμονία της υπερπροστατευτικής μητρός της, Kris Jenner- ντύθηκε διπλή προβοκάτσια: Και Gucci κοστουμάκι έβαλε χωρίς σουτιέν για να επιδείξει τους δύο από τους τρεις βασικούς λόγους της διασημότητάς της, αλλά και «την είπε» στον τωρινό σχεδιαστή της Gucci, Μικέλε, επιλέγοντας vintage Gucci δια χειρός Tom Ford


Ανθίζουν -και στο φράκο του- τα πολλά και διάφορα ταλέντα του χαρισματικού Τζάρεντ Λέτο


Η Ναόμι Κάμπελ τιμά συνήθως την Ντονατέλα σε δημόσιες εμφανίσεις, εδώ ξανά με Atelier Versace, αγαλματένια όπως πάντα 


Η 30χρόνη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι ντύθηκε συσκευασία δώρο με Gucci τουαλέτα #christmas_came_early 


Η 43χρόνη Έιμι Άνταμς Gucci φόρεσε, πολλά φιογκάκια γενικά και πολύ πληροφορία. Ωραίο κεφάλι 


Και η Ζόε Σαλντάνα με Gucci, αυτό ήταν το sos θέμα στις εξετάσεις φέτος. Η στρατιά των Gucci γυναικών κουβαλά πολλά λουλούδια στους ώμους της. 


H Ντακότα Τζόνσον δείχνει στον κόσμο τα οφέλη του Gucci Bloom αρώματος μιας και άνθισε. Ωραίο το Gucci, αλλά εγώ θα ήθελα τα Cartier κοσμήματα, μπας και σταματήσω να ανησυχώ για τα ενοίκιο του μήνα και αγοράσω κανένα διαμέρισμα επιτέλους


Μπροστάρισσα στο κίνημα κατά των σουτιέν, η νεο-φεμινίστρια (για την περίσταση), ανυπέρβλητη -και ανεπάγγελτη- Κιμ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs