Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Η Αντζυ Σαμίου αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου [εικόνες]


Τις δικές της αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν έκανε η Άντζυ Σαμίου....
Η τραγουδίστρια προφανώς επηρεασμένη από τις αποκαλύψεις των διάσημων κυριών του Χόλιγουντ που πρόσφατα κατηγόρησαν ανοιχτά τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, σε δύο αναρτήσεις στο Facebook αναφέρθηκε σε δύο ξεχωριστά περιστατικά σεξουαλική παρενόχλησης. Το ένα αφορά σε επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στο οποίο τραγουδούσε και το άλλο σε εκδότη.


«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”... Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει... Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”...», έγραψε η Άννα Σαμίου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.


Σε άλλη της ανάρτηση έγραψε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από εκδότη: «Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου... χαρίσει. Οσο κι αν φώναζε “Αντζυ, Αντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ».

Google+ Followers