Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Αυτό είναι το γοητευτικό αγόρι με το οποίον φιλιόταν η Μάλια Ομπάμα- Αθλητικός, έξυπνος, αστέρι στο ράγκμπι [εικόνες]


Ο Ρόρι Φαργκουχάρσον ήταν το αγόρι το οποίο φιλούσε παθιασμένα η Μάλια Ομπάμα την προηγούμενη εβδομάδα...
, το οποίο έγινε γνωστό μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε με τους δύο σε τρυφερά τετ α τετ.




Ο 19χρονος που είδε τον εαυτό του να κάνει τον γύρο του κόσμου με το όνομα «μυστήριο αγόρι» συμμετείχε στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Χάρβαρντ και Γέιλ, την ημέρα απ΄όταν τραβήχτηκε το βίντεο.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ίδιος σπούδαζε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία του κόσμου, το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, πριν αποφασίσει να συνεχίσει τις σπουδές του στο Ivy League University.


O ίδιος έχει διαπρέψει στο ράγκμπι καθώς έχει πάρει πολλά μετάλλια και διακρίσεις στα σχολικά του από αυτό, ενώ φαίνεται πως έχει περάσει από αρκετά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.


Μάλιστα το αγόρι που φιλούσε η Μάλια είχε παίξει ακόμη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στην Βρετανία, με τον Πρίγκιπα Χάρι να κάνει μία guest εμφάνιση τότε.


Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Μάλια φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στο Χάρβαρντ για τις σπουδές της έχοντας τον Ρόρι στο πλευρό της, ενώ πηγές αναφέρουν πως περπατούσαν χεράκι- χεράκι πριν καταγραφούν να φιλιούνται.


Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ζευγάρι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώην πρώτη κόρη είναι χαρούμενη στο πλευρό του αθλητικού κι έξυπνου αγοριού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs