Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Η επιλογή της θέσης στο αεροπλάνο δείχνει το χαρακτήρα σας


Παράθυρο ή διάδρομο; Ανάλογα με το πους σας αρέσει να κάθεστε έχετε και τον αντίστοιχο χαρακτήρα....




Όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο συνήθως η πρώτη μας σκέψη είναι αν θα είμαστε παράθυρο ή διάδρομο. Αυτή όμως η επιλογή δεν είναι τόσο επιφανειακή όσο πιστεύατε μέχρι τώρα, διότι θα μπορούσε να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά μας.

Πολλοί επιβάτες επιλέγουν το παράθυρο γιατί θέλουν να έχουν μια σχετική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, κάποιοι άλλοι επιλέγουν το διάδρομο γιατί νιώθουν ελευθερία, αφού μπορούν να σηκωθούν χωρίς να ταράξουν τους συνεπιβάτες. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τους ψυχολόγους αυτή η επιλογή θα μπορούσε να κρύβει κάτι περισσότερο. Για παράδειγμα οι επιβάτες που προτιμούν να καθίσουν στο παράθυρο είναι περισσότερο εγωιστές, ενώ όσοι διαλέγουν το διάδρομο είναι πιο επιφυλακτικοί. Επίσης εκείνοι που επιμένουν να έχουν θέση στο παράθυρο τείνουν να ελέγχουν σχεδόν τα πάντα στη ζωή τους και συχνά είναι πιο ευερέθιστοι. Ενώ οι επιβάτες του διαδρόμου είναι πιο κοινωνικοί και συνήθως κοιμούνται λιγότερες ώρες στην καθημερινότητά τους. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Φυσικά αυτή η επλογή έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία του διαδρόμου είστε η μειοψηφία, αφού οι περισσότεροι προτιμάνε το παράθυρο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs