Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Κοτζιάς προς Λοβέρδο: " Είναι δικαίωμα του να επιδιώκει να πρωταγωνιστεί σε θέατρο του παραλόγου


Σκληρή απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, αναφορικά με σημερινά επικοινωνιακά τεχνάσματα βουλευτών της αντιπολίτευσης ...




Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής :"Είναι δικαίωμα του κ. Λοβέρδου, εφόσον το επιθυμεί, να συνεχίσει να ψεύδεται και να επιδιώκει να πρωταγωνιστεί σε θέατρο του παραλόγου προκειμένου να περιφέρεται στα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Ωστόσο, η σημερινή εμφάνισή του στο Yπουργείο Eξωτερικών, όπου κατέφθασε απροειδοποίητα και συνομίλησε με έναν αναρμόδιο διπλωμάτη και μάλιστα κατά την απουσία μου, είναι άλλο ένα δείγμα έλλειψης σοβαρότητας. Ως γνωστόν, ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας τόνισε χθες ότι οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων έχουν τη δυνατότητα ανάγνωσης εγγράφων που αφορούν στην υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Ο κ. Λοβέρδος, εξ όσων τουλάχιστον γνωρίζω, δεν είναι πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας. Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να απαιτήσει πιεστικά, χωρίς καν να επικαλεστεί εξουσιοδότηση από την κα Γεννηματά, όπως ισχυρίστηκε νωρίτερα στα ΜΜΕ, να δει τα εν λόγω.

Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τον κ. Κουμουτσάκο, ο όποιος, αφού χθες εψεύσθη από το βήμα της Βουλής, διατύπωσε σήμερα και πάλι μέσω ΜΜΕ, ανάλογο αίτημα λησμονώντας ότι ούτε εκείνος είναι πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας.

Υπάρχει πάντα ανοικτή πρόσκληση στην κα Γεννηματά και στον κ. Μητσοτάκη, εφόσον το επιθυμούν, να έρθουν στο Υπουργείο Εξωτερικών σε χρόνο που θα τους εξυπηρετεί προκειμένου να διαβάσουν τα συγκεκριμένα έγγραφα. 

Τέλος, καλώ εκ νέου τα κόμματα της αντιπολίτευσης να επιδείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα όπως αυτά στα οποία καταφεύγουν οι κ.κ. Λοβέρδος και Κουμουτσάκος δεν έχουν καμία θέση σε μια σοβαρή δημοκρατική πολιτεία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs