Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Ένας τύπος που λέει ότι «ταξίδεψε στον χρόνο» έχει ανησυχητικά νέα για το μέλλον


Λέτε να έχει εφευρεθεί το «ταξίδι στον χρόνο»; Όπως δηλαδή γινόταν στις ταινίες «Back to the Future»;...
Ένας τύπος, με το όνομα Noah, ισχυρίζεται πως «ταξίδεψε στον χρόνο» 
από το πρόσφατο μέλλον και τώρα έχει εγκλωβιστεί στο 2017. Μπορεί να σας ακούγεται ως διαφημιστικό για ταινία ή για σειρά, αλλά είναι πραγματικότητα. Όχι ότι έγινε φυσικά, αλλά ότι το είπε.

Ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με έναν νεαρό άνδρα να ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης στον χρόνο» και συγχρόνως να δίνει μερικά ανησυχητικά στοιχεία για το άμεσο μέλλον. Το «ταξίδι στον χρόνο», όπως λέει, ανακαλύφθηκε το 2003, αλλά χρησιμοποιείται μόνο από τις μυστικές υπηρεσίες. Το όνομα που αποκάλυψε είναι σκέτο Noah, αφού φοβάται ότι οι μυστικές υπηρεσίες θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν. Γι’ αυτό έκρυψε και το πρόσωπο του.

Όπως αναφέρει, το «ταξίδι στο χρόνο» θα γίνει διαθέσιμο για το κοινό το 2028, σε 11 χρόνια από τώρα δηλαδή, και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι 50 ετών, αλλά έχει πάρει ένα φάρμακο που θα εμφανιστεί στο μέλλον και ξανάγινε 25! Επίσης, παραδέχεται πως πάσχει από ανορεξία και κατάθλιψη.


Το παράξενο βίντεο δείχνει τον Noah να προσπαθεί να μιλήσει, μερικές φορές να μην μπορεί, προσπαθώντας να πει ότι είναι παγιδευμένος και δεν μπορεί να επιστρέψει στην εποχή του. Υπάρχουν βέβαια πολλά κενά στα λεγόμενά του. Πρώτα απ’ όλα, έρχεται από το 2021, οπότε δεν θα μπορεί να βρει τους δικούς του ανθρώπους; Που ζουν οι άνθρωποι; Όσο αφελές κι αν φαίνεται το ερώτημα, είναι μια εύκολη ερώτηση που δεν ξέρουμε αν μπορεί να την απαντήσει.

Μεταφυσικοί ερευνητές του έστειλαν προμήθειες, ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί στο «παρελθόν». Ο ίδιος λέει πως τα κίνητρά του είναι καθαρά. «Δεν προσπαθώ να εξαπατήσω κανέναν, ο μοναδικός μου στόχος είναι να σας πείσω ότι το «ταξίδι στον χρόνο» υπάρχει και πως εγώ ταξίδεψα σε αυτόν».

Φυσικά, έκανε και αποκαλύψεις για το μέλλον. Λέει λοιπόν, πως οι άνθρωποι στο μέλλον περνούν πολύ χρόνο στην εικονική πραγματικότητα και πως πρέπει να επενδύσουμε σε αυτήν, όπως και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην τεχνητή νοημοσύνη. Τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα θα γίνουν δημοφιλή και οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν μέχρι και 950 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Επίσης αποκαλύπτει και κάτι άλλο. Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Υποστηρίζει λοιπόν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ξανακερδίσει τις εκλογές το 2020. «Μπορώ να το πω με 100% σιγουριά, δεν λέω απλά την άποψή μου», λέει ο Noah.

Τελειώνει το βίντεο γεμάτος άγχος από τις αποκαλύψεις του, λέγοντας: «Ευχαριστώ που με ακούσατε, σας εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον, αντίο και καλή τύχη».

Δείτε το βίντεο:


Εσείς τι λέτε; Λέει την αλήθεια ή απλά χρειάζεται βοήθεια ψυχολόγου; Σίγουρα θα μάθουμε το 2020 και το 2028, αν δηλαδή είπε ό, τι του ήρθε στο κεφάλι του…

Google+ Followers