Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ελευθερία Πάτση: ¨Δεν έχω λόγια" Ένα κομιλφο-λαϊκό πρότζεκτ της Μυρτώς Κοντοβά


ΔΥΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (για λαϊκά και κομιλφό κορίτσια και αγόρια) ...





Τι δουλειά έχει το rock n’ roll με τον Μπάρμπα Γιάννη τον Κανατά; Πώς μπλέκεται ο Ζαμπέτας με τον Tom Waits; Σε ποιο ακόρντο συναντιούνται η Κρουέλα Ντε Βιλ και η Μάγια Μελάγια, η Τζένη Βάνου και το El tango De Roxanne, τα σόλα μιας ηλεκτρικής με τα σμυρνέικα και η τσαμπούνα με τη λεπτεπίλεπτη τζαζ; Πώς γυρίζει ένα μαγικό ρεμπέτικο σε μπαλάντα για πιάνο και βιολί; Τι επιπτώσεις είχε η οικονομική κρίση στον αρραβώνα της Ελένης Βιτάλη με τον Μανωλιό της; Τι συνέβη στον ναύτη της Βίκυς Μοσχολιού μετά την περιπολία του; Πότε τα κλάματα γίνονται γέλια και ξαναγίνονται κλάματα; Με τι τραγούδι θα αρχίσει τελικά η επανάσταση; Η Μυρτώ Κοντοβά έστησε δυο κυριακάτικες νύχτες αναψυχής με πολιτικοσεξουαλικό μήνυμα και με μια σπέσιαλ πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια. Την Ελευθερία Πάτση. Η ευθαλής μακεδόνισσα με τη στιβαρή κοντράλτο φωνή μετακόμισε –χαλαρά- από τη Θεσσαλονίκη για την περίσταση, για αυτές τις δύο νύχτες που έχουν τίτλο και αφορμή το "Δεν έχω λόγια" (στίχοι Μυρτώ Κοντοβά, μουσική Βαγγέλης Τούντας) το πρώτο από μια σειρά καινούργιων τραγουδιών που θα απασχολήσουν κυρίως τις βασανισμένες και προδομένες ψυχές της πόλης – είτε λόγω έρωτα, είτε λόγω ψήφου, ίδιος είναι ο πόνος.


Δυο σπέσιαλ νύχτες αναψυχής για λαϊκά και κομιλφό κορίτσια και αγόρια, με την Ελευθερία Πάτση και με μια σούπερ φαντάστικ ορχήστρα σε τραγούδια που τραγουδιούνται δυνατά και σε άλλα που ψιθυρίζονται στο αυτί του διπλανού. Κλείστε τίκετς και ελάτε 3 και 10 Δεκεμβρίου στο Σταυρό να προϋπαντήσουμε τα Χριστούγεννα.

Κόνσεπτ, σκηνοθεσία, καλλιτεχνική διεύθυνση: Μυρτώ Κοντοβά.


ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Βαγγέλης Τούντας: ενορχηστρώσεις-βιολί-κιθάρα

Γιάννης Δημητριάδης: πιάνο – ακορντεόν

Κώστας Πατσιώτης: Κόντρα μπάσο

Δημήτρης Σιάμπος: ηλεκτρική και κλασική κιθάρα

Τάκης Βασιλείου: κρουστά

Γιώργος Παχής: μπουζούκι-μπαγλαμά-μαντολίνο

Γιάννης Σέρβος: τσαμπούνα


ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Plus

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Κυριακή 3 & 10 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 13€ με ποτό

Πληροφορίες-Κρατησεις: 2109226975






Site

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs