Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ο σύντροφός σας είναι πιο πιθανό να σας απατήσει


Οι περισσότεροι στην ζωή, άντρες και γυναίκες, ψάχνουν τον έναν και μοναδικό σύντροφο, που θα τους κάνει να εpωτευτούν, να αγαπήσουν και να...
ζήσουν ευτυχισμένοι. 




Και πολλές φορές, νομίζουν ότι τον βρήκαν, αλλά με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δεν είναι αυτός. Κι αυτό γιατί ένας από τους δυο καταλήγει στην απιστία.

Τα σημάδια ίσως υπάρχουν από πριν. Τηλέφωνα, κρυφά μηνύματα, ταξίδια ή απλά απομάκρυνση. Και ανεξάρτητα από το πως θα γίνει, το συναίσθημα που σου προκαλεί η προδοσία – απιστία, είναι το ίδιο.

Η αυστριακή εταιρεία κοσμημάτων, Folktrip, έκανε μια έρευνα για την απιστία και τα αποτελέσματα των 5.000 ανθρώπων που συμμετείχαν, δεν αφήνουν περιθώριο για μεγάλη αισιοδοξία. Πάντως, ακόμα οι άντρες είναι πιο επιρρεπής σε αυτήν.


Οι περισσότεροι, άντρες και γυναίκες, είπαν πως είναι πιστοί. Οι γυναίκες κατά 69,1% και οι άντρες κατά 59,6% είπαν πως δεν απάτησαν ποτέ τον ή την σύντροφό τους. Όμως το 40,4% των αντρών παραδέχτηκαν πως έχουν απιστήσει, την ίδια στιγμή που μόνο το 30,9% των γυναικών είπε το ίδιο. Οι μισοί άντρες από αυτό το ποσοστό, είπαν πως έχουν απατήσει πάνω από μια φορά, ενώ το 1/3, παραδέχθηκε πως απατά ακόμα και τώρα!

Με ποιον θα σε απατήσει; Το πιο πιθανό με κάποιον που γνωρίζεις. Παρόλο που ο εξωτικός άγνωστος, που μπορείς να βρεις σε κάποια βραδινή έξοδο και να κάνεις σeξ, είναι η πρώτη επιλογή με 49,9%, η επόμενη επιλογή ήταν με κάποιον που γνωρίζετε και οι δυο!

Η απιστία με φίλους ή φίλες ήρθε δεύτερη με 23,8% ενώ πολύ κοντά ήρθε και η απιστία με κάποιον συνάδελφο, με ποσοστό, 22,4%.

Το παράξενο είναι πως σχεδόν ένας στους τέσσερις, δεν έχει κανέναν πρόβλημα να κάνει σeξ με κάποιον που γνωρίζει, φίλο ή φίλη του συντρόφου του, ας πούμε. Εσείς έχετε σε όλους εμπιστοσύνη;



Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν και τους λόγους που τους οδηγούν στην απιστία. Το μεγαλύτερο ποσοστό είχε να κάνει με το κακό σeξ ή με την απουσία του. Οι τέσσερις πρώτοι λόγοι ήταν το λίγο σeξ, η απουσία ευχαρίστησης, το ότι ο άλλος απάτησε πρώτος και η μη ικανοποίηση στο κρεβάτι.

Η έρευνα πάντως έβγαλε και το συμπέρασμα πως τα ζευγάρια δεν μιλούν μεταξύ τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, βρίσκοντας πιο εύκολη λύση την απιστία. Το να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου με τον/την σύντροφό σου μπορεί να είναι μια λύση. Όχι για όλους, αλλά οπωσδήποτε για ένα μεγάλο ποσοστό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs