Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις για την υπόθεση πατέρα που βίαζε την κόρη του από τα δυο της χρόνια


Οι λεπτομέρειες που ήρθα στο φως της δημοσιότητας θα σας αηδιάσουν

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 40χρονος...
βίαζε κατ’ επανάληψη την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι καλύτερο ένα κορίτσι να χάνει την παρθενιά του από τον πατέρα του, παρά από ένα ξένο».
Το θύμα, η 40χρονη σήμερα Cordelia Donald, αποκάλυψε πώς είχε πέσει θύμα βιασμού από την ηλικία των 2 ετών όταν ζούσαν στη νότια Αφρική και μάλιστα το γεγονός κρατούσε κρυφό η εκκλησία σύμφωνα με την Daily Record.

Όταν η μητέρα της Cordelia έμαθε τι συνέβαινε στο παιδί της πήγε στην εκκλησία να καταγγείλει την κακοποίηση και πήρε την απάντηση ότι είναι κατά της πολιτικής της εκκλησίας να «δώσεις έναν χριστιανό αδερφό σου ενώπιον των παγανιστών δικαστών». Μάλιστα είχαν πει στη μητέρα του κοριτσιού ότι τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί αν εκείνη ήταν καλύτερη σύζυγος.

Αυτή την εβδομάδα ο θύτης, George Donald, καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης για το βιασμό της κόρης του και ενός 10χρονου κοριτσιού τη δεκαετία του ’80.

Για χρόνια ο Donald αρνιόταν τις κατηγορίες, αλλά πλέον ομολόγησε τους βιασμούς και ζήτησε συγγνώμη από την κόρη του.

«Δεν ήταν πατέρας. Ήταν ένα τέρας που ζούσε στο σπίτι, που κρυβόταν στις γωνίες και έπαιρνε αυτό που πίστευε ότι του ανήκε. Κανένα παιδί δεν πρέπει να βασανίζεται έτσι» είπε το θύμα.

Ο George Donald βίαζε την κόρη του δύο φορές την εβδομάδα, από τα 2 έως τα 10 της. Σύμφωνα με το θύμα οι βιασμοί σταμάτησαν όταν ήταν 13 και μετακόμισαν στη Σκωτία μετά το χωρισμό των γονιών της.

Εξαιτίας των τραυματικών εμπειριών της η Cordelia έβγαζε τα μαλλιά της και έτρωγε τα νύχια της, τόσο που να ματώνει. Δεν ήθελε να είναι κορίτσι και γι’ αυτό υιοθετούσε αγορίστικες συνήθειες, όπως να ουρεί όρθια.

Google+ Followers