Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Στήριξη σε Λουτσέσκου και βαρύ πρόστιμο στους παίκτες από Σαββίδη!


Συγκεκριμένα νωρίτερα στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μέσω skype, όπου...
ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους Λούμπος Μίχελ, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κυριάκο Κυριάκο.




Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, απαίτησε από όλους να στηρίξουν ουσιαστικά τον Ράζβαν Λουτσέσκου και να είναι βοηθοί του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Απόφαση πάρθηκε όμως και για τους παίκτες, μετά τις ήττες που έκανε ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μπει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» για την εικόνα τους στα δυο ντέρμπι, το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο. Μάλιστα, αναμένεται να τιμωρηθούν και μεμονωμένα περιστατικά. 

Παράλληλα εφόσον ο Ρουμάνος τεχνικός υποδείξει ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, τότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι. Στην διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το θέμα του πρωταθλήματος, όπου άπαντες εξέφρασαν την πίστη τους, πως ο στόχος είναι εφικτός για τον ΠΑΟΚ και δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση περί του αντιθέτου.

Τέλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, απαίτησε μεταξύ άλλων ψυχραιμία και ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση. Και αυτό διότι όπως τους ανέφερε: «Δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν γκρεμίζαμε το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs