Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ατρόμητος-ΠΑΟ: Ανέβηκαν οι τόνοι στο Περιστέρι-Τι ανακοίνωσαν οι δύο ομάδες


Μεγάλη ήταν η ένταση που επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. ...




Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αρνητικού πρωταγωνιστή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, Σταύρου Μάνταλου, και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τη φυσούνα και τους διαδρόμους του γηπέδου, ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων των δύο ομάδων, η οποία, ωστόσο, εκτονώθηκε γρήγορα.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μια συζήτηση, που… άναψε εκ νέου τα αίματα. 

Ποιο ήταν το θέμα της; Το αν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με έναν χρόνο απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, τον Νοέμβριο του 2016, για τη συμπεριφορά του στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό! 

Το εν λόγω «πηγαδάκι», λοιπόν, αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του συλλόγου του Περιστερίου, Γιώργος Πέτρου, ο οποίος επενέβη και ζήτησε τον λόγο, με αποτέλεσμα να γίνει… χαμός! 

Ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος -πρέπει να τονίσουμε πως- δεν είπε τίποτα προσβλητικό για τον Παναθηναϊκό, επιτέθηκε λεκτικά στον απόντα Τάκη Φύσσα, βρίζοντάς τον! «Μας έκανε κατηγορούμενους, μας έμπλεξε, μας κατάντησε να μας βλέπουν τα παιδιά μας κατηγορούμενους στις τηλεοράσεις», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του -την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. 

Αντίθετα, άλλα άτομα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ επιτέθηκαν στην «πράσινη» αποστολή με απίστευτους χαρακτηρισμούς, όπως: «Να πέσετε στη Γ' Εθνική, εκεί να πάτε, μπ@@@λα»! 

Όταν, μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τούς ζήτησαν να ηρεμήσουν, γιατί «υπάρχει και δεύτερος γύρος με ματς στη Λεωφόρο», εκείνοι απάντησαν σε έξαλλη κατάσταση: «Μέχρι τον Μάρτιο και τον δεύτερο γύρο, δεν θα υπάρχετε, θα έχετε ήδη διαλυθεί»! 

ΠΑΕ ΠΑΟ: «Παραληρηματικές ύβρεις που δεν μας αγγίζουν, να επιληφθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές»

Ανακοίνωση για τα όσα ακολούθησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Σ’ αυτή, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως οι ύβρεις που ακούστηκαν από ανθρώπους των γηπεδούχων δεν αγγίζουν τους «πράσινους», οι οποίοι παράλληλα ζητούν την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών, ενώ στο τέλος «καυτηριάζεται» και η διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Το Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου γίναμε μάρτυρες χυδαίων και υβριστικών επιθέσεων από παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου κατά μελών του Παναθηναϊκού. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνθρωποι του πάγκου των γηπεδούχων επιτέθηκαν απρόκλητα λεκτικά σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας. Συνεχίστηκαν με αγοραίες συμπεριφορές στο χώρο των αποδυτηρίων και κατέληξαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού. 

Και όλα αυτά από υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Ατρομήτου, όπως ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος πρόσφατα παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, κάτι που συνιστά κακουργηματική πράξη. 

Τέτοιες παραληρηματικές ύβρεις όχι απλά δεν αγγίζουν τον Παναθηναϊκό, τα εκατομμύρια των φίλων του και την τεράστια Ιστορία του, αλλά ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου. Τις θεωρούμε απαράδεκτες και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα. 

Όσο για τη διαιτησία του γνωστού στο πανελλήνιο κ. Μάνταλου η φράση “στα τρία κόρνερ πέναλτι”, απέκτησε άλλη οντότητα αφού στις τρεις παραβάσεις πέναλτι που υπέπεσαν ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, υπέδειξε τη μία. Κατόρθωσε δε να αφήσει επί 94 λεπτά στο γήπεδο τους Ρισβάνη, Ουάρντα, Χατζηισαΐα οι οποίοι έπρεπε να είχαν αποβληθεί».

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Επιστρέφουμε τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Η περιστεριώτικη ΠΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, μετά από αυτή για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου, απαντώντας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως εκπρόσωποι των «πράσινων» θέλησαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα η ΠΑΕ Ατρόμητος καταγγέλλει πως έξω από το χώρο των αποδυτηρίων άνθρωπος του «τριφυλλιού» απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο». 


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και λυπούμαστε για το ύφος της ανακοίνωσης και του συντάκτη της. 

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και εκνευρισμό από τις διαιτητικές αποφάσεις κάποιοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις. 

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γαρρής κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και έξω από το χώρο των αποδυτηρίων απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα "Να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο". 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιστρέφει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχόμενη την επόμενη φορά οι εκπρόσωποί της να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου τους και να μην έχουν αυτή την προκλητική συμπεριφορά».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs