Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ένα «ύποπτο αντικείμενο» ήταν κολλημένο στο σώμα του όταν βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του


Η σορός ενός άντρα βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα στην Στοκχόλμη με «ένα πακέτο με καλώδια κολλημένο στο...
σώμα του με μονωτική ταινία», όπως ανέφερε η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην έρευνα.




Απο την πλευρά των αρχών, η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Στοκχόλμης Έβα Νίλσον επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία βρήκε τη σορό του άνδρα και ένα ύποπτο αντικείμενο, αλλά λίγο μετά γνωστοποίησε ότι έπειτα από έρευνες οι αρχές καθόρισαν ότι το αντικείμενο δεν είναι επικίνδυνο και η αστυνομία δεν πιστεύει ότι διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η σορός βρέθηκε εντός ενός διαμερίσματος στη Τένστα, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, και μια ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της αστυνομίας έσπευσε για να εξετάσει ένα «αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο», όπως είχε πει νωρίτερα η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Στοκχόλμης.

«Οι πυροτεχνουργοί θα εξετάσουν το αντικείμενο και θα αποφασίσουν εάν είναι επικίνδυνο ή όχι. Σε σχέση με αυτό, προχωρήσαμε στην εκκένωση ορισμένων διαμερισμάτων (στην πολυκατοικία)» είχε συμπληρώσει η Νίλσον.

Ερωτηθείσα δε εάν η αστυνομία υποπτεύεται ένα «έγκλημα που σχετίζεται με τρομοκρατία», η εκπρόσωπος τύπου είχε απαντήσει: «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs