Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Δεν υπάρχει: Χαρίστηκε ποινή για κατοχή και πώληση ναρκωτικών για να διοριστεί στη ΔΕΗ χωρίς «κώλυμα»!


Σύμφωνα με καταγγελία της Ρ.Μακρή την οποία όμως την στηρίζει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως χαρίστηκε ποινή σε κρατούμενο για εμπορία...
και κατοχή ναρκωτικών για να μπορέσει να διοριστεί στη ΔΕΗ! 




Την παραπάνω απόφαση αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Ραχήλ Μακρή η οποία σχολίασε: «Τον έπιασαν για κατοχή και πώληση ναρκωτικών και η συγκυβερνηση που είναι μπροστά του χάρισε την ποινή που του επιβλήθηκε για να διοριστεί στην ΔΕΗ ΑΕ. Θα μου πείς με τόση εμπειρία μπορεί να διδάξει πως θα μετατρέψουμε τα ορυχεία της ΔΕΗ σε χασισοφυτείες για να το πουλάμε και έτσι να επέλθει ανάπτυξη και εισόδημα στην χώρα. Καθημερινή παραβίαση χωρίς όριο των νόμων και του Συντάγματος, τακτοποίηση ημετερων και μέχρι εκδίδουν Πδ για να διορίζονται στην ΔΕΗ ενώ καταδικάζονται για εμπόριο ναρκωτικών. Η κατρακύλα σας δεν έχει τέλος μαφιόζοι». 


Συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΦΕΚ με αριθμό 883 στην παράγραφο 4 αναφέρεται: «Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 10-8-2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Το υπόλοιπο της ποινής του …. Που του επεβλήθη με τη με αριθμ … απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας (ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή) για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την ανωτέρω καταδίκη του προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στη ΔΕΗ Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου». 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs