Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ – Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η πόλη


Άλλο ένα πτώμα στρατιωτικού ξεθάφτηκε κάτω από τους τόνους λάσπης στην Μάνδρα, που είναι και το 20ο θύμα ...
από τις καταστροφικές πλημμύρες!





Συγκεκριμένα, και όπως αποκάλυψε το onalert.gr, πρόκειται για τον Συνταγματάρχη εν αποστρατεία, Δημήτριο Γούτου. Είναι το δεύτερο θύμα που θρηνούν οι ένοπλες δυνάμεις στην Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός εντοπίστηκε στις λάσπες κάτω από βυτιοφόρο. Στο ίδιο σημείο, είχε βρεθεί χθες (18.11.2017) ο 19ος νεκρός. Η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο για να γίνει αναγνώριση από τους οικείους του.


Μια ισοπεδωμένη πόλη

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχουν αφήσει πίσω τους οι καταστροφικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική. Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε πως οι αυτοψίες στα κτίρια που έχουν υποστεί ζημιά έχουν φτάσει τις 770, με 644 από αυτά να χρήζουν αποζημίωσης.

-Στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 544 αυτοψίες συνολικά. Τα 428 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα: 319 κατοικίες, 62 επαγγελματικοί χώροι, 1 δημόσιο κτίριο και 46 αποθήκες – υπόγεια.

-Στο Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν 226 συνολικά αυτοψίες. Τα 216 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 122 κατοικίες, 50 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια και 42 αποθήκες – υπόγεια.

Οι αυτοψίες, από το σύνολο των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs