Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Η «τρελή» οικογένεια που τα πούλησε όλα και κάνει το γύρο του κόσμου


Ένα ζευγάρι από το Κάρντιφ της Ουαλίας, πούλησε όλα τα υπάρχοντά του, παράτησε τις δουλειές του και κάνει τον γύρο του κόσμου με...
τα δυο μικρά του παιδιά. Ο Ben και η Andrea Williams, προκάλεσαν την απορία φίλων και γνωστών, 




αλλά και την ζήλια τους, αφού απέδειξαν πως έχουν τα κότσια να αλλάξουν ζωή και να ζήσουν μια συναρπαστική περιπέτεια.

Μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον Ethan που είναι 7 ετών, και τον Alex που είναι 5, έχουν ήδη ταξιδέψει στην Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ισπανία, το Μεξικό και τα νησιά της Καραϊβικής. Και εκτός αυτού, δεν σκοπεύουν να γυρίσουν στην Ουαλία, αφού έχουν αποφασίσει πως όταν επισκεφτούν όλα τα μέρη που επιθυμούν, θα μετακομίσουν στην Αυστραλία.


«Ο κόσμος θεωρεί ότι είμαστε ‘τρελοί’», λέει οι Andrea. «Oι φίλοι μάς λένε ‘μα έχετε μια καλή ζωή, αγαπημένους φίλους και οικογένεια, τα βγάζετε μια χαρά πέρα, έχετε καλές δουλειές, ένα ωραίο μέρος να ζείτε, γιατί θέλετε να μετακομίσετε;’», συμπληρώνει. Αλλά δίνει κι έναν πάρα πολύ όμορφο λόγο για αυτή τους την απόφαση. «Αυτό γίνεται για να βρούμε χρόνο να είμαστε μαζί σαν οικογένεια και να ζήσουμε τα χρόνια που είναι ακόμα μικρά τα παιδιά».


Στις αρχές του έτους, η οικογένεια έκανε μια λίστα με όλα όσα ήθελε πάντα να κάνει. Και από τότε, πολλά πράγματα σε αυτή την λίστα έχουν πραγματοποιηθεί. Δεν επισκέπτονται μόνο χώρες, αλλά και συναυλίες ή φεστιβάλ, στα οποία πάντα ήθελαν να πάνε, όπως εκείνο του Glastonbury.


Η Andrea γεννήθηκε στην Αφρική και ταξίδεψε πολύ όσο ήταν μικρή. Όταν έγινε 8 ετών επέστρεψε στην Αγγλία, πριν μετακομίσει ξανά, στην Αυστραλία αυτή την φορά. Αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια με τον Ben στο Κάρντιφ, όμως τώρα φαίνεται πως θα επιστρέψει στην χώρα «Down under».

Το ζευγάρι είχε δώσει μια κοινή υπόσχεση ότι ποτέ δεν θα έχουν τύψεις για τίποτα και έτσι αποφάσισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου, περνώντας χρόνο μεταξύ τους και με τα παιδιά τους. Χρόνος που αν χανόταν, δεν θα μπορούσε ποτέ να αναπληρωθεί.


«Φυσικά και είμαστε ανήσυχοι, είναι μια τεράστια απόφαση αυτή που πήραμε. Είναι πελώρια, αλλά μέχρι στιγμής είμαστε εντάξει», εξομολογείται η Andrea. Η γενναία αυτή απόφασή έχει δρόμο ακόμ ακι δεν ξέρουν που θα τους βγάλει. Παράτησαν μια καλή ζωή, για να αφοσιωθούν στα ταξίδια, στην περιπέτεια και στην οικογένειά τους. Δεν είναι πιο σημαντικά αυτά;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs